• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yapılan işler:KK22:
Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Börek yapıldı yendi
Tansiyonum düştü kahvaltıdan sonra bir kaç saat yattım camları silemedim yarın mutlaka silinecek
Anneme ciktim teyzemler geldi
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Eve indim yemek yapicam şimdi

Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Börek yapıldı yendi
Tansiyonum düştü kahvaltıdan sonra bir kaç saat yattım camları silemedim yarın mutlaka silinecek
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
icim cekildi okdum eve de soyle.bi baktim da bilemedim simdi 😣

sen dunde bi bu kadar is yapmamis miydin masallah ya valla
Hergun yapıyorum cnm gına geldi yapmakta istemiyorum ama yine de yapıyorum
Yarında camları silerim perdeleri geçen hafta yıkadım artık cam balkondan başlarım sabah biraz erken kalkarim hava çok güneşli erken saatte yaparsam daha iyi olur

Hergun yapıyorum cnm gına geldi yapmakta istemiyorum ama yine de yapıyorum
Yarında camları silerim perdeleri geçen hafta yıkadım artık cam balkondan başlarım sabah biraz erken kalkarim hava çok güneşli erken saatte yaparsam daha iyi olur
Allah im bana da versin boyle sevk insallaah 😁

Yarın bir gün çocuk olursa.yaparim ben böyle işler görürüm :KK70: :KK70:
Nasıl yaparım acaba ki iş yapabilirmiyim ki aklımda deli sorular :KK70::KK70:
yaparsin sen o ısıgi goruyorum sende.
isteyen yapiyo benim gibi bahanesi olanlarda tozlaniyo iste 😂😂

Nego Nego noldu cnm neyin var niye canının sıkkın 😞
Hiç tadım yok kuzum, geçer inşaallah
Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Börek yapıldı yendi
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Geçmiş olsun canım

Sabah dışarda işim vardı gelirken süt aldım. Yoğurt mayaladım ve peynir yaptım. Sütün dibi tutunca başka kaba süzdüm. Süzme için ayrı bez, peynir için ayrı bez kaplar bilmem neler bir dünya bulaşık çıktı. Ceviz vardı onları kırdım, ayıkladım. Kirlenen yerleri süpürdüm. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Yemek yedim hoop zil çaldı. Misafir geldi. Onlara yemek hazırladım. 6 yetişkin 2 çocuk 1 bebek. bulaşık makinesi tekrar doldu. Mutfağı ve dağılan yerleri topladım daha yeni oturdum. Yarın işe gideyim de dinleneyim bari😁

Ütüler yapıldı
Kahvaltı yapıldı
Börek yapıldı yendi
Kahve cay yaptım
Bulaşıklari yıkadım
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi

Geçen gün senin miden kötüydü bugün de tansiyonun düşmüş. Acaba diyorum 👶 mi geliyor😁

Hiç tadım yok kuzum, geçer inşaallah

Hasta olmayasın yine. Ben hasta olmadan önce sebepsiz keyifsizdim. Herkes canın mı sıkkın diye soruyordu. Hasta oldum keyfim yerine geldi😂 halsiz hissediyorsan bol meyve ye enerji verir. O enerjini temizliğe harcama ama😁

Allah razı olsun kız inşallah sanada kısa zamanda olur. Mesajın devamı beni öldürdü sen çok yaşa ha ha.
Amin kız şu sıralar tek istediğim bu yarın değişir kesin. 😂
İlk beş yıl bizde oyleydik. Sonra köpek tarafı kuyruğunu indirdi. Kedi tarafı (ben) de zaman zaman indiriyorum kuyruğu yalan soylemiycem
Kız demek ki bize 2 sene var. Bazen görünce saldurasım geliyor ama şu sıra iyi kv doldurmuyor ondan gittik mi beraber gidiyoruz çözdüm işi 😂
Yaa Allah sizi netmesin nasil güldum 😁😁 arada lazimmis ama onu anladim
Lazım tabi abla ya sürekli çiçeğim böceğim ömür geçer mi? 😂😂

Sabah kalkıldı.
Ev toparlandı
Kahvaltı yapıldı.
Kahvaltı sofrasını toplarken yemek yaptım (çok hamaratım 😂😂😂)
Görünen camlar silindi. 😂
Baza altı toplandı
Örtü sandığım ve örtü toplabı toplandı
Börek yaptım
Kv ye geldim. 🤦‍♀️
Şimdi çay içiyorum kv de sanki zehir. 😂

Bu akşam eşim başkasına sinirlenip sınırını benden çıkarmaya çalıştı tabi ben taktik yapıp sadece şunu dedim millet yüzünden beni üzdün o yetti ona normalde çemkiririm aslında :) az önce baktım bana kaktüs almış çok severim ama sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim acaba bana ne demek istedi 😁😁

Geçen gün senin miden kötüydü bugün de tansiyonun düşmüş. Acaba diyorum 👶 mi geliyor😁
Keşke kuzum :KK51: 1 hafta oldu regl biteli
Bu aralarda hep kendimi hamile görüyorum rüyalarimda :KK70::KK70:test yapıyorum hep çift çizgi şaşırıyorum o testi beyenmeyip en iyi testten alıp yeniden yapıyorum :KK51::KK51:
İnşallah bir gün bende hamileyim diye yazmak isterim burayaaa 😘

Keşke kuzum :KK51: 1 hafta oldu regl biteli
Bu aralarda hep kendimi hamile görüyorum rüyalarimda :KK70::KK70:test yapıyorum hep çift çizgi şaşırıyorum o testi beyenmeyip en iyi testten alıp yeniden yapıyorum :KK51::KK51:
İnşallah bir gün bende hamileyim diye yazmak isterim burayaaa 😘
Amiiin inşallah ben de yazarım:) ben rüyamda hamile görünce bile seviniyorum kendimi:)

Back
X