Mutfağın duvarında bir iki göz yaşı var sankiAha dilos duvarlar ağlamış mi bak bakayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfağın duvarında bir iki göz yaşı var sankiAha dilos duvarlar ağlamış mi bak bakayım![]()
Değerlendir dilosum az halay cekBilmiyorum ki davulcu kaptırdı kendini tokmağiyla vuruyor da vuruyor şimdi cami acicam göz göze gelicez napionnn sennn diyecem![]()
Tosbik iyiki geldin![]()
İnsan iyice boşlukta kalıyor öyle deÇok boşum bu hafta, regl oldum da namaz yok abdest yok![]()
Mutfağın duvarında bir iki göz yaşı var sanki![]()
![]()
![]()
İnsan iyice boşlukta kalıyor öyle de
Sen dinlen bari tosbik. Regliyken iş yapma yorulursunSil hemen sil, yazık ilgisiz kalmışlar. Onları da alıştırdın ağız bütün dağıtmaya![]()
Sen dinlen bari tosbik. Regliyken iş yapma yorulursun
Eşim geliomuş
Kalktım gittim ben evi süpüriyim o varken hicbisey yapamiommmmmgozun beni mi gördü dioo
![]()
Yo yo sen dinlen bence. Belin, bacakların ağrır kız. Az dikkat et. AmeliatlisinYapacak is kalmadı ki, donup donup ayna patlatıyorumcamlara girisesim var da onlar yasak bana
![]()
İyiyim canım sevgi pıtırcığı gibiyimAtaayemi zeynepyu sen nasılsın canım
Senin bu gözlüğe bayılıyorum. Profesör gibiNeredeydi ki![]()
He. Bana biraz soluk gibi geldin. Az dinlensen mi napsanİyiyim canım sevgi pıtırcığı gibiyimsen nasılsın bebiş daha iyimi. Oğlanı uyutup mutfağı tooladim çamaşır makinesini çalıştırdım geldim buraya :)
Grip olcak gibiyim aslında dün kulağım ağrıdı ama yatarsam kalkamam gibi geliyor o yüzden hasta değilim ki ben diye geziniyorumHe. Bana biraz soluk gibi geldin. Az dinlensen mi napsan
Bak içime doğmuş kız. Şaka bı yana geçmiş olsun canım. Bu kış hepimizi bitirdi. İstanbul'da da 2 çocuk domuz gribinden ölmüş. Çocukları okula göndermeye korkar oldum vallahiGrip olcak gibiyim aslında dün kulağım ağrıdı ama yatarsam kalkamam gibi geliyor o yüzden hasta değilim ki ben diye geziniyorum![]()
Allah korusun hepimiziBak içime doğmuş kız. Şaka bı yana geçmiş olsun canım. Bu kış hepimizi bitirdi. İstanbul'da da 2 çocuk domuz gribinden ölmüş. Çocukları okula göndermeye korkar oldum vallahi