• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ha ha test yaptım depresyonda olabilirmişim, yok canım hiç belli olmuyordu 😂

Aman durun bir ya 🙈 Dün eşim de gelmiş depresyondayım galiba diye, ben ondan daha fazla girince çıktı jet hızıyla 😂 Diyor ki ben sana böyle mi yapıyorum 😂 Dedim sen de yap bak çabuk çıkılıyor 🙈

Aman durun bir ya 🙈 Dün eşim de gelmiş depresyondayım galiba diye, ben ondan daha fazla girince çıktı jet hızıyla 😂 Diyor ki ben sana böyle mi yapıyorum 😂 Dedim sen de yap bak çabuk çıkılıyor 🙈
Keşke öyle kolay bir şey olsa çıkmak, benimki anlık rahatlama sadece, bakalım nereye varacak. Kendimi biliyorum ve maalesef basit bir iç sıkılması değil, çok farklı bir şeymiş

O zaman dursun, lazım olmayan şeyleri çıkarıyoruz kız, yenisini aldırmak için değil 😂
Nasıl anlatsam ki, bir ihtiyacım için bir sürü eşya kullanmak zorunda kalıyorum. Onları koyacak yer de yok. O çok parçalı eşyaları şutlayıp yerine daha fonksiyonel şeyler alabilirim. Bunun gibi bir şey. Umarım anlatabilmisimdir. 🙄🙄

Keşke öyle kolay bir şey olsa çıkmak, benimki anlık rahatlama sadece, bakalım nereye varacak. Kendimi biliyorum ve maalesef basit bir iç sıkılması değil, çok farklı bir şeymiş
Sorunca anlatmıyorsun ama neyin var? Sıkıldığın konular ne?

Biliyorum kuzum senin ki farklı da, iki gul, boşalt kafanı diye konuşuyorum iste. Senin sunnette canini sıkacak bir şey mi olacak yoksa tesadüf mü oldu ☹️

Geçecek bugünlerde hep öyle düşün. Bir sürü kötü şey yasamissindir geçip gitti. Bu da gidecek inşallah 🙏

Back
X