• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün ne yaptım
Çamaşır yıkamaya çalıştım şalter kafayı yedirdi bana.
Kahvaltı yaptım
Bulaşık makinesini yerleştirdim.
2 makine çamaşır yıkamaya çalıştım onları astım
Ev giriş kapısı ve iç kapıların hepsini sildim
Avizeleri sildim çıkanları yıkadım
Evi süpürdüm silmek zor geldi. 😂
Süpürgenin başlığını filtre falan ıvır zıvırları yıkadım
Şimdi oturdum yoruldum. 😂

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu neler yaptın bakalım bu saate kadar :KK73::KK73::KK69:
Baya yaptım iş kiz du yazıyım :) makinaya attığım renklilerı serdim sonra beyazları attim onlar çıktı koltuğun tepesi kapı astım onlarida sonra açık renklilerı attım onlarida serdim , sonra misafir odasının perdesini çıkartıp attım makinaya camini sildim, çocukları doyurdum birini okula postaladim birinide uyuttum mutfağı tekrar topladım süpürdum banyo tuvaleti temizledim, kızım okuldan geldi ona dersini yap diye hoykurürken kocam uyandı onu doyurdum çay çorba sonra tekrar bulaşık etrafı toplama faslı sonra alışverişe götürdüm bi iki parça ihtiyaç alıp eve geldik şimdi bebelere akşam için yemek yapicam eşim ise gidincede tüm evi süpürcem :confused:

Nasıl anlatsam ki, bir ihtiyacım için bir sürü eşya kullanmak zorunda kalıyorum. Onları koyacak yer de yok. O çok parçalı eşyaları şutlayıp yerine daha fonksiyonel şeyler alabilirim. Bunun gibi bir şey. Umarım anlatabilmisimdir. 🙄🙄
Erkeklere her şey lüzumsuz geliyor işte canım yavaş yavaş işlemeye çalış belki pes eder
Kız hiç yazmiycan sandım 100 oldu
😂😂100 de anca bu kadar oldum hocam. Allah razı olsun canım ❤️
Sorunca anlatmıyorsun ama neyin var? Sıkıldığın konular ne?
Yine anlatmıycam 😂
Biliyorum kuzum senin ki farklı da, iki gul, boşalt kafanı diye konuşuyorum iste. Senin sunnette canini sıkacak bir şey mi olacak yoksa tesadüf mü oldu ☹
Ay Allah korusun canım :( birikim canım çok doluyum artık bu kadar dayandım demek ki
Geçecek bugünlerde hep öyle düşün. Bir sürü kötü şey yasamissindir geçip gitti. Bu da gidecek inşallah 🙏
İnşaallah canım hiç sevmedim bu halimi

Erkeklere her şey lüzumsuz geliyor işte canım yavaş yavaş işlemeye çalış belki pes eder

😂😂100 de anca bu kadar oldum hocam. Allah razı olsun canım ❤

Yine anlatmıycam 😂

Ay Allah korusun canım :KK43: birikim canım çok doluyum artık bu kadar dayandım demek ki

Niye anlatmıyon kız, devlet meselesi mi 😡😡

Keşke öyle kolay bir şey olsa çıkmak, benimki anlık rahatlama sadece, bakalım nereye varacak. Kendimi biliyorum ve maalesef basit bir iç sıkılması değil, çok farklı bir şeymiş

negom 😍😍😘😘 değişme zamanın geliyo demekki. tırtılın kozasını ördüğü gibi sen de bi kabuk oreceksin. karanlıkta kalacaksin nefes alamayacaksin. bazen boğulur gibi olacaksin yalnız ugrasacaksin.

sonra vakti gelecek sen artık baska biri olarak doğan güne başlayan bahara kanatlarını açacaksın 😍😍 bazen bazı şeylerin olması için insanın çile çekmesi gerekiyo negom😘

hamdim yandim pistim oldum misali. ne kadar istersen paylaşmayı ne zaman istersen biz hep burdayiz. sen güçlü dirayetli zeki bi kadinsin. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın negocum
senin ben de yerin ayrı 😍 gelip ödevleri yapmsam da sen hep aklimdasin:)

😂😂100 de anca bu kadar oldum hocam. Allah razı olsun canım ❤️

Yine anlatmıycam 😂

Ay Allah korusun canım :( birikim canım çok doluyum artık bu kadar dayandım demek ki

Ayyy negom yanlış anlatmışım. Allah korusun tabi ki, su gibi geçsin. Hani sunnette istemediğin birini falan mi göreceksin gibiydi benim sorum 😔

negom 😍😍😘😘 değişme zamanın geliyo demekki. tırtılın kozasını ördüğü gibi sen de bi kabuk oreceksin. karanlıkta kalacaksin nefes alamayacaksin. bazen boğulur gibi olacaksin yalnız ugrasacaksin.

sonra vakti gelecek sen artık baska biri olarak doğan güne başlayan bahara kanatlarını açacaksın 😍😍 bazen bazı şeylerin olması için insanın çile çekmesi gerekiyo negom😘

hamdim yandim pistim oldum misali. ne kadar istersen paylaşmayı ne zaman istersen biz hep burdayiz. sen güçlü dirayetli zeki bi kadinsin. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın negocum
senin ben de yerin ayrı 😍 gelip ödevleri yapmsam da sen hep aklimdasin:)
Canım Allah razı olsun, böyle güzel mesajları okuyunca ne güzel dostlar biriktirmişim dedirtiyorsunuz, sevenim de varmış şu hayatta sevmeyen kadar diyorum :/
Çok mutsuz oldum, çok sıkıntı çektim vs ama hiç böyle bezginlik, kolumu bile kaldırmama hissi olmamıştı bende, çok tuhafmış. Çıkış kendine istediğin kadar kitap al desen ona bile hevesim olmaz.
Ne bileyim ev süpürmek bana normalde hiç ağır gelmez şimdi sanki büyük bir işkence gibi geliyor, giyinip bir yere gitmek.
Ya bugüne kadar yaptığım her şey ama her şey büyük bir yük gibi, boğuluyorum sanki, her şey gözümde büyüyor.

Back
X