• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

vallahi olmussundur :D dibe bata bata yakinda ejderya bile olabiliriz:D :D

hastalık bile insan için ya. düşününce düşünmek isteyene çok sebep var hayatını kurmak kendini kabullenmek için:)

Yazdıkların kendi yaşadıklarımı anımsattı🤗 kilit nokta kabullenme, çok doğru. Kulları kabullendim, yaradana teslim oldum ve hayat artık her anından lezzet aldığım daha yaşanılası oldu benim icin🥰 İyi ki yazmışsın, ara ara hatırlamak gerekiyor sanırım 🤗

Yazdıkların kendi yaşadıklarımı anımsattı🤗 kilit nokta kabullenme, çok doğru. Kulları kabullendim, yaradana teslim oldum ve hayat artık her anından lezzet aldığım daha yaşanılası oldu benim icin🥰 İyi ki yazmışsın, ara ara hatırlamak gerekiyor sanırım 🤗

aynen bazen unutup kapiliyoruz karmasaya :)
ama Allah dermansiz dert vermesin. gerisi bi şekilde çözülüyo. eskiden üzüldüğüm hiç bisey artık üzmüyo beni:)
ama hala sinirleniyorum çoğu şeye:D :D

aynen bazen unutup kapiliyoruz karmasaya :)
ama Allah dermansiz dert vermesin. gerisi bi şekilde çözülüyo. eskiden üzüldüğüm hiç bisey artık üzmüyo beni:)
ama hala sinirleniyorum çoğu şeye:D :D

Sinirlenmek çok doğal, süresi önemli 🙈 2 dk söylen geç bitti gitti 😂 Hayat zaten yeterince zor, bir de kendimiz zorlastirmayalim valla🙈😂 dert ettik de ne oldu sanki 🤗

Sinirlenmek çok doğal, süresi önemli 🙈 2 dk söylen geç bitti gitti 😂 Hayat zaten yeterince zor, bir de kendimiz zorlastirmayalim valla🙈😂 dert ettik de ne oldu sanki 🤗

ay bugün nasıl sinirlendim nasıl gerildim:D :D ama soylenmedim. taktım kulaklığımi son ses kuğu gölü ve findikkiran bale muziklerini dinledim. acayip rahatlatti:D :D ne alaka demi :D aklıma ilk kuğu gölü geldi valla

ay bugün nasıl sinirlendim nasıl gerildim:D :D ama soylenmedim. taktım kulaklığımi son ses kuğu gölü ve findikkiran bale muziklerini dinledim. acayip rahatlatti:D :D ne alaka demi :D aklıma ilk kuğu gölü geldi valla

Hiç dinlemedim, bak merak ettim şimdi 😂 çok alakalı iste, seni rahatlattığına gore🤗 dinliyorum buradan çıkınca, belki benim de terapi müziğim olur 🙈😂

Cocuklari yatirdigima gore samdanin yazdiklarini bi daha okuyayim.. gerci kucuk olan ayagimda agliyo ,uyumucaaam diyee olsun pes edecek eninde sonunda..
Sanirim bende el ayak hast yakalandim evdeki sonuncu insan olarak..kizim atlatti sadece su cicegine benzer lekeleri koreldi 7-10 gun donra kendiliginden geciyomus bakalim..ogluma bisry iciremiyom ,oglaninki daha gec ve zorlayacsk anlasilan..oglan surekli kucak istiyor o sebeple hic is yapamiyorum evide ustun koru bi temixleme oluyor gunu kurtaracak kadar iste.. halbukisi ayrintili ev temizligi yapacaktim ,listem hazir 1 - 2 hafta daha beklesin benj napiyim..

Hayat hep bi mucadele ,pes etmek bizim.kitabimizda yazmaz diyip kapanisi yapiyorum 😉

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-14-14-39-59-769.webp
    Screenshot_2020-01-14-14-39-59-769.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X