- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Ben hiç bilmiyorum burda ocak falan. Keşke bilsemAynen benim arkadaşım da ocak. Kantaron kırmızı kantaron yağıyla masaj yaparak okuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bilmiyorum burda ocak falan. Keşke bilsemAynen benim arkadaşım da ocak. Kantaron kırmızı kantaron yağıyla masaj yaparak okuyor.
Geçmiş olsun cnm.. bende aynı senin gibiyim.. benim de yıldızım düşük. Pek anlamam ama..Evet canım suya okutup içiyorum ama bunlar geçici rahatlama bana kalıcı bir şey lazım. Aynen tarif ettiğin gibi ağrıyor bazen gözlerim yanıyor bulanık görüyorum. Farkındayım kuzum pis nefis olduğunun yani hastalık hali ile bu çok farklı ve son bir haftadır ölecek gibi hissettim kendimi. Sağolsun dün terliksuu okudu cidden daha iyiyim en azından ölme hissi yok bugün.
Abdestsiz çok gezmemeye çalış canım. Yani normal abdest o zaman yolları olmaz. Şamdan ocakliymis o sana okur inşallah rahatlarsınBen hiç bilmiyorum burda ocak falan. Keşke bilsem
Oo ben başıma gelenleri, çocukların başına gelenleri yazsam neler neler.Kim nazar ediyorsa gözü çıksın yaaçatlar insan derler allah korusun benim eltim kuzuya ne güzel demiş kuzu 5 dakika sonra ölmüş korkarım eltimden ben
![]()
Sağol canım, yaşayan bilir o ağırlığı ruh halini :/ Allah korusun hepimiziGeçmiş olsun cnm.. bende aynı senin gibiyim.. benim de yıldızım düşük. Pek anlamam ama..
Çok cabuk nazara geliyorumgözü olanın gözü ciksin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim..
Hangi bez canım çiçek desenli olan mı, o da çok iyiRadyo açtım baya kendime geldim. Bide bimden mikrofiberli ikili bez aldım. Çok çok güzel çıktı. Ne var ne yok topluyor. Böyle bezleri çıkaranlara duaciyim
Tamam canım ne tavsiye verirseniz yapıcam artık tek iyi olayımAbdestsiz çok gezmemeye çalış canım. Yani normal abdest o zaman yolları olmaz. Şamdan ocakliymis o sana okur inşallah rahatlarsın![]()
dinledin mi diye merak ettim![]()
ben yazana kadar sabah oldu ama
![]()
Bebek uyurken bende uyuyayım. Size kolay gelsin..Hadi kalkın maratona![]()
![]()
![]()
![]()
Sen dinlen tabiBebek uyurken bende uyuyayım. Size kolay gelsin..
Yakında temizlik yapmış bir deli olarak gelicem aranıza...
Bu arada temizliğimi yapıyorum, rutin işler .. ama bir dip köşe girmem lazimm![]()
Çok şükür ya .. emzirmeyi bırakmadım hiç emdikce daha iyi olacak insaAllahSen dinlen tabigöğsün nasıl oldu?
Çok şükür canım sevindimÇok şükür ya .. emzirmeyi bırakmadım hiç emdikce daha iyi olacak insaAllah
Birşey daha sorcam, bebeğin yüzünde minik minik sivilceler çıktı..korkmam lazım mi acaba..
Netten baktım özellikle erkek bebeklerde olur yaziyo, adı da vardı da hatırlamıyorum şuan..
Geçici yani ,. Çok şükür. Kizimda olmamıştı, ondan tedirgin oldum ..Çok şükür canım sevindim
Evet normal, ergenlik sivilcesi gibi, büyük oğlum da da olmuştu, Dr biraz yağlı gıdaları az tüket demişti o dönem, kuruyemiş falan. Birde kilo alıyor derler eskiler
Amin canım cümlemizdenGeçici yani ,. Çok şükür. Kizimda olmamıştı, ondan tedirgin oldum ..
Allah razı olsun canım,.,❤❤
Çok enteresan bütün işlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptımHanımlar birde hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yazar mısınız, şu çok iyi mutlaka kullanın dediğinşz ürünler vs
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06