• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür ya .. emzirmeyi bırakmadım hiç emdikce daha iyi olacak insaAllah 🤲

Birşey daha sorcam, bebeğin yüzünde minik minik sivilceler çıktı..korkmam lazım mi acaba..
Netten baktım özellikle erkek bebeklerde olur yaziyo, adı da vardı da hatırlamıyorum şuan..
Küçük sivilceler normal bebişlerde

Ben genelde bulaşık deterjanı kalan şampuanlar bazen çamaşır mak deterjanı sirke Nadire’n çif arada bir çamaşır suyu kullanırım fazla ürün almıyorum

Sen bebegenmemiş sin öğretmenim o_O ben Ersağ diyorum çok pahalı ama acayip güzel temizliyor çay lekesi falan gidiyor halıdan :) yag sokucusuyle siliyosun kolay kolay olmuyor yag :) bingo nun kokusuz çamaşır suyu nasıl acaba onu deneyen varmı.

Sen bebegenmemiş sin öğretmenim o_O ben Ersağ diyorum çok pahalı ama acayip güzel temizliyor çay lekesi falan gidiyor halıdan :) yag sokucusuyle siliyosun kolay kolay olmuyor yag :) bingo nun kokusuz çamaşır suyu nasıl acaba onu deneyen varmı.
Ersağın kokusu iğrenç be ya 🤢 ben üye oldum isteyene satıyorum ama ben kesinlikle kullanamadım evde bişey ölmüş gibi çok kötü bi kokusu var 🤢
Argan yağlı kremi çok güzel onu kullanıyorum.

Hangi bez canım çiçek desenli olan mı, o da çok iyi

Tamam canım ne tavsiye verirseniz yapıcam artık tek iyi olayım 😍
Beyaz kırmızı çizgili ve mavi çizgili iki tane pakette. Ama o bezdi ya. Böylesi yoktu. Yeni gelmiş. Heryeri temizletti bana ve hiç kirlenmedi. Bembeyaz duruyor

Çok enteresan bütün işlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım :KK53: :KK53:
Kendime ben bile inanamıyorum. Deterjan da amway yağ dökücü. Her yere kullanıyorum.
Maşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım bir
Ben yoldayım Canlar eşimi doktora getirdik dönüyoruz
Nasıl canım son durum ve sen nasılsın asıl, az kaldı doğuma. Kv gitti mi
Ben genelde bulaşık deterjanı kalan şampuanlar bazen çamaşır mak deterjanı sirke Nadire’n çif arada bir çamaşır suyu kullanırım fazla ürün almıyorum
Böyle her lekeye birebir ürünün yok mu 😁
Canım cidden hiç beğenmedim, konsantre ürün öylece duruyor, diğerlerini bitirdim . Bir tek duş jelini ve güneş kremini beğendim, birde elde yıkama bulaşık deterjanı güzel ellerimi kurutmadı
Domestos cif krem cif yağ sökücü :KK8: :KK8: :KK73:
Cifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorum 😂
Ersağın kokusu iğrenç be ya 🤢 ben üye oldum isteyene satıyorum ama ben kesinlikle kullanamadım evde bişey ölmüş gibi çok kötü bi kokusu var 🤢
Argan yağlı kremi çok güzel onu kullanıyorum.
Evet çok ağır kokusu var
Kızlar banyo fayanslarini sildim dolaplarını sildim. Halısını firçaladim. Lavabo musluğunu ofaladim parlattım. Dip köşe banyo temizledim. Bir paket çamaşır serdim bir makine attım. Yatak odasını topladım. Bana ne oluyor.
Hey maşaallah ellerine sağlık
Beyaz kırmızı çizgili ve mavi çizgili iki tane pakette. Ama o bezdi ya. Böylesi yoktu. Yeni gelmiş. Heryeri temizletti bana ve hiç kirlenmedi. Bembeyaz duruyor
Bak ya umarım vardır hala

Ben ne yaptım

🔸 Şarkı açtım önce, sonra vazgeçtim sure açtım
🔸 Mutfağı topladım
🔸 Yatak odam da ki duş ardiye gibi orayı boşalttım, geri düzenliycem
🔸 Çocuk odasında eşyaların yerini değiştirdim, lekeli mobilyalarını sildim
🔸 Kapısını sildim

Çocuğum acıktı yemek vereyim ona, sonra ardiyeyi yerleştirireyim inşaallah

Cifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorum 😂
Bende onu kullanıyorum negom eşime bile aldık arabasının koltuklarini siliyor o olmayınca çok büyük eksiklik hissediomuş öyle dioo☺️☺️☺️
Fairy bulaşık deterjanı kullanırım yıllardır
Çamaşırlar içinde Omo yada Ariel kullanirim yumuşatıcı da vernel
Bulasik makinesi içinde fanish Quantum kullanırım

Canım cidden hiç beğenmedim, konsantre ürün öylece duruyor, diğerlerini bitirdim . Bir tek duş jelini ve güneş kremini beğendim, birde elde yıkama bulaşık deterjanı güzel ellerimi kurutmadı

Evet çok ağır kokusu var

Eşim daha iyi canım Doğum için yarın gün alıcam.kv gitti benim ailem var şimdi . Öyle özel bir ürün yok kullandığım ben gereksiz görüyorum

Bende onu kullanıyorum negom eşime bile aldık arabasının koltuklarini siliyor o olmayınca çok büyük eksiklik hissediomuş öyle dioo☺☺☺
Fairy bulaşık deterjanı kullanırım yıllardır
Çamaşırlar içinde Omo yada Ariel kullanirim yumuşatıcı da vernel
Bulasik makinesi içinde fanish Quantum kullanırım
Evet ya her lekeye etkili
Eşim daha iyi canım Doğum için yarın gün alıcam.kv gitti benim ailem var şimdi . Öyle özel bir ürün yok kullandığım ben gereksiz görüyorum
İyi bari canım ailen gelmiş, gözün aydın

Ardiyeyi yerleştirdim ✔️
Yatak odasını süpürdüm ✔️
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔️
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔️

🔸 Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
🔸Evi süpürmem lazım
🔸Yemek yapmam lazım
🔸 Toz almam lazım
🔸 Ütü yapmam lazım

Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa :confused:

Evet çok ağır kokusu var

Maşallahı kaptım. Güzel bir hismiş

ersağ bulamadim ben yaa

Back
X