- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Kolay gelsinTamam. Önce çay iciyim,sonra sigara. Sonra bide Nescafe ictiktennn sonra yıkayacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinTamam. Önce çay iciyim,sonra sigara. Sonra bide Nescafe ictiktennn sonra yıkayacak![]()
Senin kaynana müzelik
Sen canını sıkma, onların canını sık
Bu hafta aynen böyle hissediyordum ben, artık eskidi gibi olamıycam sanırım diyordum
bence sen de empatlik var her hangi bi insanin durumuna üzülüp dertleniyosan sıkıntısını hissedip etkilenl
Çocuklarin gözleri assagi kadar gidiyor bazı insanların da gözleri gidiyor. Bazıları tıkanıp kalıyor. Anlatamıyorum sanırım.bence sen de empatlik var her hangi bi insanin durumuna üzülüp dertleniyosan sıkıntısını hissedip etkileniyosan öyledir.
tavsiyem ilgini dağıt terliksu. yogunlasmamaya çalış. yoğunlaştıkca artar çünkü. bide dediğim gibi uzak dur haberlerden seni etkileyen filmlerden falan. çok tehlikeli bişey çünkü. depresyona girmissin gibi his kapliyo. asla hareket edecek enerjin olmuyo. içindeki bütün kuşlar göç etmiş gibi oluyo insanın bütün neşe gidiyo:)
Evet canım okudu ama okurken dilim Ayetel Kürsi ye gidiyor sevnin duan o sanki dedi, sonra bende bugün karşıma hep Ayetel Kürsi çıktı dedim, onun peşine malinin haberi yoktu ona nazar dan bahsettim o da Ayetel Kürsi okusana dedi, sonra ben yok artık diye böyle kaldımsana terlik su mu okuduydu insrahi negom
Çocuklarin gözleri assagi kadar gidiyor bazı insanların da gözleri gidiyor. Bazıları tıkanıp kalıyor. Anlatamıyorum sanırım.
Beni ürkütüyorsunuzbebemi uyutup gelecem ey topik
gelince üç kere vuruyum mu kapıya![]()
Benim öyle evetSiz napiyonuz şimdi,anlatsaniza biraz. Mesela şimdi evleriniz tertemiz mi![]()
Benimkini p.k götürüyor valla canım yaSiz napiyonuz şimdi,anlatsaniza biraz. Mesela şimdi evleriniz tertemiz mi![]()
Bahsettigin çocuklar kim,niye gozelri kayıyor.Çocuklarin gözleri assagi kadar gidiyor bazı insanların da gözleri gidiyor. Bazıları tıkanıp kalıyor. Anlatamıyorum sanırım.
Eğer istersen seni de etiketliyim, her sabah ödev veriyorumSiz napiyonuz şimdi,anlatsaniza biraz. Mesela şimdi evleriniz tertemiz mi![]()
Düzgün tanıt sayfayıBenimkini p.k götürüyor valla canım ya
Başkan böyle olmali zaten. Gitmem bu topikten bende temiz olacam. Koydum kafaya.Benim öyle evetmutfak temiz, her yer toplu, koltuk yıkadım bugün mesela
Aynı ayniBenimkini p.k götürüyor valla canım ya
Bütün çocuklar.Bahsettigin çocuklar kim,niye gozelri kayıyor.
Tamam,önce bakıp kaciyordum. Şimdi bir iştah geldi. Etiketle beni.Eğer istersen seni de etiketliyim, her sabah ödev veriyorum
Akşam yatmadan evi, mutfağı toplayıp yatın diyorum![]()
Bismillahirrahmanirrahim.evet ama genelde etkilendiğim için okumami istemiyolar
bide bulunca biraz hafifleyip rahatliyorum:) bazen kim olduğunu bulmak zor oluyo çünkü:)
Benim evimi az p.k götürüyor. Çok değilDüzgün tanıt sayfayı![]()
Nasıl yaa cidden anlamadım.Bütün çocuklar.
Hiç anlamadım.Bütün çocuklar.