• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden

ben gözden hissetmiyorum kuzum o kişiyi görmem gerekmiyo. çok uzakta başka şehirde olsa da hissedebilirim :) arkadaşım vardı o çok korkardi benden. aramızda sekizinci saatlik mesafe vardi ben direk arayip niya dislerini sıkıp duruyosun derdim kız ağlayacak gibi olurdu korkudan:D :D

Aptallık ayrı şey. Saman altından su yürüten çocuklar var. Büyüünce de üç kâğıtcı oluyorlar. Çok gördüm ama yaramaz olan çocuk büyüyünce bir akıllı bir uslu bir terbiyeli oluyor.

ayyy sana çok dua ederim feslegenim yaaa😍😍 inşallah öyle olur🙏🙏

en çok istediğim sey erdem sahibi edepli bi çocuk yetiştirebilmek 😍

ben gözden hissetmiyorum kuzum o kişiyi görmem gerekmiyo. çok uzakta başka şehirde olsa da hissedebilirim :) arkadaşım vardı o çok korkardi benden. aramızda sekizinci saatlik mesafe vardi ben direk arayip niya dislerini sıkıp duruyosun derdim kız ağlayacak gibi olurdu korkudan:KK70: :KK70:
Şoktan şoklara sokuyorsun beni. Hissedince ne oluyor yani? Geçmesi için yardımcı mı oluyursun?

Şoktan şoklara sokuyorsun beni. Hissedince ne oluyor yani? Geçmesi için yardımcı mı oluyursun?

evet ama genelde etkilendiğim için okumami istemiyolar:D
bide bulunca biraz hafifleyip rahatliyorum:) bazen kim olduğunu bulmak zor oluyo çünkü:)

ben gözden hissetmiyorum kuzum o kişiyi görmem gerekmiyo. çok uzakta başka şehirde olsa da hissedebilirim :) arkadaşım vardı o çok korkardi benden. aramızda sekizinci saatlik mesafe vardi ben direk arayip niya dislerini sıkıp duruyosun derdim kız ağlayacak gibi olurdu korkudan:KK70: :KK70:
3 dk dir agzim acik kaslar yukarda bakiyorum 😆😆

Gözler o gözler beni öldürüyor içerdeki sıkıntı beni çok etkiliyor. Kahroluyorum.Çıldırıyor muyum ne

ama seni gözler kötü etkiliyo galiba:) içerdeki derken kalbindeki telaş yerinde duramama hissi mi. hani bi yere sigamamak gibi:) otursan kalkasin gelir ayağa kalksan otursam geçer mi dersin. öyle bişey mi daha mi farklı

ama seni gözler kötü etkiliyo galiba:) içerdeki derken kalbindeki telaş yerinde duramama hissi mi. hani bi yere sigamamak gibi:) otursan kalkasin gelir ayağa kalksan otursam geçer mi dersin. öyle bişey mi daha mi farklı
Yok sakinim bazı insanların çaresizliği. Okursam nehire atıyorum. Mutlaka meyve yiyorum. Yapmazsam hasta oluyorum

Sohbet olur,temizlik no no no 🏃🏃🏃
Niye ya çok eğlenceli temizlik :KK53:
Aaa kim olacak tabi ki ben :KK53::KK53:
oh maşallah iyi ol negom tabi😍😍 Allah sağlık afiyet versin canım:) ellerine sağlık sünnet baya yorucu bişey sanırım. biz eşimle gittik sünnet ettirdik eve geldik kimseye de haber vermemistik:KK70: düğün mevlit vs de yapmama kararı almıştık zaten benim için çok kolay geçmişti
Canım ben düğün vs yapmıycam, herkes niye yapmıyorsun diyor gına geldi zaten. Niye yapıyım diyorum bende onlara 😂
Hasta ziyareti gibi gelen olur bir iki kişi illa ki o yüzden temizlik yapıyorum yoksa başka hazırlığım yok 😊
Samdan bende dişimi sıkıyorum hissettin mi :KK45:
Gözler o gözler beni öldürüyor içerdeki sıkıntı beni çok etkiliyor. Kahroluyorum.Çıldırıyor muyum ne
Sana gözlerimi atacam :KK8:

Yok sakinim bazı insanların çaresizliği. Okursam nehire atıyorum. Mutlaka meyve yiyorum. Yapmazsam hasta oluyorum

heee seninki empatlik o zaman :) bende de var. o yüzden artık haber izlemiyorum, dram filmi, savaş filmi, korku filmi vs izlemiyorum. bi gözü kör bi kulagiy sağır yaşıyorum. yoksa aşırı kötü oluyorum. içten içe ölüyo gibi bi his kapliyo içimi. kendime gelemiyorum.

Niye ya çok eğlenceli temizlik :KK53:

Aaa kim olacak tabi ki ben :KK53::KK53:

Canım ben düğün vs yapmıycam, herkes niye yapmıyorsun diyor gına geldi zaten. Niye yapıyım diyorum bende onlara 😂
Hasta ziyareti gibi gelen olur bir iki kişi illa ki o yüzden temizlik yapıyorum yoksa başka hazırlığım yok 😊

Samdan bende dişimi sıkıyorum hissettin mi :KK45:

Sana gözlerimi atacam :KK8:

senin dişini sıktığını biliyorum negom zaten😘😘 ama o dişini sıkınca benim sakaklarim aşırı agrirdi kemiklerim kirilcak gibi. senin miydi bilmiyorum ama dün ya da önceki gün gündüz agrimisti baya :)

heee sünneti bahane ettin yani temizlik yapabilmek için:D :D nego az değilsin var ya:D:D

senin dişini sıktığını biliyorum negom zaten😘😘 ama o dişini sıkınca benim sakaklarim aşırı agrirdi kemiklerim kirilcak gibi. senin miydi bilmiyorum ama dün ya da önceki gün gündüz agrimisti baya :)

heee sünneti bahane ettin yani temizlik yapabilmek için:KK70: :KK70: nego az değilsin var ya:KK70::KK70:
Ya canım sen çok kötü oluyorsun cidden, birine faydan oluyor ama sende etkileniyorsun :( dün daha iyiydim ama diğer günler çok kötüydüm, diş sıkmamı biliyorsun zaten o yüzden latife yaptım 😊 bu hafta gündüz bile ful sıktım dişlerimi, başım zonkkamaya başlayınca farkediyorum.
Sünnet bahane, temizlik şahane 😂

Back
X