- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Tamam,susuyom.vileda sopasindan elektrikli süpürgenin demir sapına terfi edecem diyon illaha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam,susuyom.vileda sopasindan elektrikli süpürgenin demir sapına terfi edecem diyon illaha![]()
Bin dereden su getirsem arınamazsın![]()
kendi pisliğinden bogul diyosun![]()
lafı açılmışken bugün banyo yapayimbelki azcik kirim azalir
![]()
Ekmek mi yaptın sen gördüm
Bu ekmek reklamı da senin sayende mi bana geldi acep samdanheee:) sütlü ekmek yaptım:) sana da yaparım inşallah bi gün![]()
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi daha iyimisin yakın olaydık sana bardak çekerdim löp löp hemencik iyi olurdunBir istek geliyor gibi oluyor
Ben seni gizemli,beğeni yapıp kaçan biri olarak bilmek istiyordum ,meğer çemen ne düşülmüşCanım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi daha iyimisin yakın olaydık sana bardak çekerdim löp löp hemencik iyi olurdun![]()
Çok güzel olmuş ekmeğin ellerine sağlık :) bende yapicam kesinlikle :)heee:) sütlü ekmek yaptım:) sana da yaparım inşallah bi gün![]()
Ama söyledim ki gizemli falan değilim düşüktür çenem de laf yapmazBen seni gizemli,beğeni yapıp kaçan biri olarak bilmek istiyordum ,meğer çemen ne düşülmüş![]()
Rabbim kolaylık versin, güç kuvvet versin annene canımevet canim ameliyat olmustu iyi dedi herseye kemoterapi yiprattti cok![]()
Kolay gelsin diyecektim ama altta ki mesajını gördümBen akşam evi toplamaya geciyom,bişey diyonuz mu?
Ohh mis aynen, kafanda iş yok rahat rahat oturup çay keyfi yapmak başkaNegom bugün eşim geldi beni almaya. Duraklarda titremedim, otobüslerde beklemedim. Ohhh eve dinlenmiş bi şekilde gittim yemeği erkence yedik. Mutfağı topladım, ocağı sildim. Sandalyeleri, mutfak tezgahını üstten sildim. Beyaz eşya silmeyi de ödev olarak seçtim. Buzdolabı ve bulaşık makinesini sildim. Ohhh temiz temiz oturuyorum hep seni hatırlıyorumNego önce temizliğini yap sonra temiz temiz otur....
Duygularımla oynadınZaten son mesajı nego sinirle meşin diye yazdım,ev toplamiyom aslinda. Milyonere bakiyim![]()
Bu ekmek reklamı da senin sayende mi bana geldi acep samdan
teşekkür ederim canım benimÇok güzel olmuş ekmeğin ellerine sağlık :) bende yapicam kesinlikle :)
Diyete alışık olan midem iki gündür saçma sapan yememe isyan etti artık, oyy bulanıyor :/
Eveeet akşam oldu. Şimdi mutfak tezgahını, evi dağınık bırakıp yatmak olur mu hiççççç, 10 dakikalık iş sadece
Sabah düzenli eve uyanmak, çay koymak için mutfağa girince toplu tezgahın pırıltısı gözünüzü almasın mı
Hadi kalkın
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
kedicelik06
kk birinci noteri
Niloyatospikk
Handandandan
E emtllah93
E enenisa
Bayan X diyeceksiniz
Şimdi koşu bandında 1 saat koşacağım.Eveeet akşam oldu. Şimdi mutfak tezgahını, evi dağınık bırakıp yatmak olur mu hiççççç, 10 dakikalık iş sadece
Sabah düzenli eve uyanmak, çay koymak için mutfağa girince toplu tezgahın pırıltısı gözünüzü almasın mı
Hadi kalkın
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
kedicelik06
kk birinci noteri
Niloyatospikk
Handandandan
E emtllah93
E enenisa
Bayan X diyeceksiniz
Eveeet akşam oldu. Şimdi mutfak tezgahını, evi dağınık bırakıp yatmak olur mu hiççççç, 10 dakikalık iş sadece
Hadi kalkın
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu