Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki :)
bu tarif canım:)
Yaa Bonus yumurta tedavisi oldu yani sonunda.
İnşaallah tutunur sağlıkla doğar büyür. Rabbim muradını versin ❤
Tüylerim diken diken olduOldu evet 500 yasin okuyalım dedik 1 gecede 1200 yasin oldu tanıdıklar kurslar falan .
Bu kadar duaya ne sonuç gelirse başımızın üstünde
Maşallah deyin hatuna sonra gafa gidiyodüzenli olduğu için peşpeşe hızlı yapabiliyor işleride.
Ben akşamdan mutfağı bıraksam sabah bide onu topluyorum oyalanmış oluyorum.
Her iş için böyle.
Canım yapı meselesi, benim elim cidden çok hızlıdır, hızlı yürürüm, hızlı hızlı koşturur gibi, kv dem alt katta, şakır şeremet yürüyorsun maşaallah der (maşaallah dediği üç günde tırt)
Yemek vs hep hızlı elim, hiperaktifim ben, gerçek mana da, oğlum da çıkınca bu çocuk aynı benim çocukluğum, demek ki bende böyleydim ama kurtlu diye diye büyüttüler diyorummesaj yazmam bile hızlı hızlı, oturduğum yerde ya elim oynar ya ayağım, beş dk aynı pozisyonda oturamam. 10 dk kımıldamadan mr da durmak bana nasıl işkence tahmin edemezsin
![]()
Siz de az kalkın insanın enerjisini emiyorsunuzAyyyy aynı ablam gibisin, az otur kız, insanın başı dönüyor sizin yanınızda![]()
Siz de az kalkın insanın enerjisini emiyorsunuz![]()
Biraz ilgilen gönlünü et, şimdi seni çok zorlayacak kardeş kıskançlığı yüzünden bunlar canımKalktım mutfağı toparladım.. kendime de bir guzel kahve yaptım...
Kızım inatla uyumuyo, ve bende iyice sinirlenmeye başlıyorum..![]()
Hiç de bile işleyen demir pas tutmazKendizi yorun yorun sonra enerjimizi emüklüyosunuz
İlgileniyorum ama zorlanıyorum biraz, onu üzmek kırmak istemiyorum ama biraz cigirimdan çıkıyorum.Biraz ilgilen gönlünü et, şimdi seni çok zorlayacak kardeş kıskançlığı yüzünden bunlar canım
Bir Zeynep,nego bide şamdan var fırıl fırıl dönen. Biz anca yatalım.Neyse kalkayimda bı jescafe içeyim enerji gelir belki.
İlgileniyorum ama zorlanıyorum biraz, onu üzmek kırmak istemiyorum ama biraz cigirimdan çıkıyorum.
Sonra gelip bana sarılıyor, annem seni çok seviyorum,sende beni seviyor musun diyo.. ❤
İçim sızlıyor..
Benim haricim de herkes lohusaKız yapma ya lohusasın sen üzme kendini