• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar sonrasında üç posta çamaşır yıkadım kuruttum ütülenecekleri ayırdım yerleştirdim
Büyük oğlumun dolabını dıştan sildim içten de silecektim izin vermedi bi rafı silebildim
avm ye gittik mutfak ve salona masa örtüsü aldım
Banyo lavabosunu sildim
Akşam misafir geldi hazırlıksızdık ama @negohatun sayesinde hiç stres olmadım
Küçük oğlumun ısrarı ile çaya gelen misafirlere makarna ve şnitzel ikram ettik 😂
Şimdi de yatıyorum artık. Teşekkürler @negohatun ve arkadaşlarım
Maşaallah canım, bu senin sayende sen yapmak istemesen ben ne yapabilirdim ❤️
Hoş geldin canım, hep gel ❤️

Günaydın kızım yine grip olmuş çok öksürüyor gece kustu oğlumda sabah mamaya yiyince neden kustu anlamadım oda kustu tüm nevresimleri çıkardım attım makinaya yikaniyorlar daha kahvaltı hazırlamadım kahvaltıyı yapıyım marotona gidiyorum :temizlik: :KK48: bende inşallah kocaman listeyle dönerim :KK48: kitabı bulamadım öğretmenim :KK61:eşim bugün gelince krtasiyelere soralım dedi olmadı netten allalim dedi.

Günaydın kızım yine grip olmuş çok öksürüyor gece kustu oğlumda sabah mamaya yiyince neden kustu anlamadım oda kustu tüm nevresimleri çıkardım attım makinaya yikaniyorlar daha kahvaltı hazırlamadım kahvaltıyı yapıyım marotona gidiyorum :temizlik: :KK48: bende inşallah kocaman listeyle dönerim :KK48: kitabı bulamadım öğretmenim :KK61:eşim bugün gelince krtasiyelere soralım dedi olmadı netten allalim dedi.
Günaydın canım çok geçmiş olsun.
Netten alabilirsin ben hep netten alıyorum 😊

Günaydın canım çok geçmiş olsun.
Netten alabilirsin ben hep netten alıyorum 😊
Bizim burda zaten hiç bişey bulunmuyor :( çok teşekkür ederim. Aa bide unuttum kv me sordum 7 fatiha yi okuyup başından ayak parmağına kadar kendini sivazlasin dedi sonra bardağa okusun yine 7 fatiha içsin dedi, bi komşum var bide ona sorcam aklımda onunda cevabını söylerim.

Bizim burda zaten hiç bişey bulunmuyor :KK43: çok teşekkür ederim. Aa bide unuttum kv me sordum 7 fatiha yi okuyup başından ayak parmağına kadar kendini sivazlasin dedi sonra bardağa okusun yine 7 fatiha içsin dedi, bi komşum var bide ona sorcam aklımda onunda cevabını söylerim.
Canım bende her zaman gidip alamıyorum, çocuk olduğundan beri kıyafeti bile netten alıyorum kafam rahat.
Tamam canım okurum çok sağol 😍

Canım bende her zaman gidip alamıyorum, çocuk olduğundan beri kıyafeti bile netten alıyorum kafam rahat.
Tamam canım okurum çok sağol 😍
Sivas üzeri gidecektik negom gece buraya da kar yağmış vazgeçtik güründen geçiyoruz biz oralar çok karlıdır şimdi arabayla zor olur :)

Çok geçmiş olsun canım bu gripler gitmek bilmiyor benim kız da grip olarak uyandı. 1 ayda 2 şişe iburamin zero bitirdik. :(
Hayırlı sabahlar, yeni güne çok şükür
💛💚💙💜

Çok güzel kar yağmış 😍
Günaydın keşke burda da yağsa. 😣

Sivas üzeri gidecektik negom gece buraya da kar yağmış vazgeçtik güründen geçiyoruz biz oralar çok karlıdır şimdi arabayla zor olur :)
Oo demek memleketimden geçeceksin 😍 hayırlı yolculuklar canım.
Epey yağdı kar
Hayırlı olsun yeni kullanıcı adın Nego Nego 😍😍😍
Dün utulerimi yaptım. Iki makine çamaşır var hala. Bugün onları yıkarım. Kısın da kurumuyor 😒😒
Sağol canım, bende şimdi ütü yapıyorum 😒
Çok geçmiş olsun canım bu gripler gitmek bilmiyor benim kız da grip olarak uyandı. 1 ayda 2 şişe iburamin zero bitirdik. :KK43:

Ya canım geçmiş olsun. Kelime yağsa
Yeni uyandim günaydın :KK8: :KK8:
Dün akşam renkli çamaşırlar yıkandı
Ütüler var
Şimdi nevresimleri yikicam
Beyaz çamaşırlar var onları makineye aticam
gaydurugubbakcemile#:KK70::KK70:
Duramazsın demiştim 😂

Çok geçmiş olsun canım bu gripler gitmek bilmiyor benim kız da grip olarak uyandı. 1 ayda 2 şişe iburamin zero bitirdik. :KK43:

Çok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun :( 2 ay olcak evin içinde dönüp duruyor delirecem :(

Back
X