• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hemen soyleyim eşime çok teşekkür ederim küçüğü de olur dimi onada versem .
Küçük kaç aylık? Ben 6. Ayda vermeye başlamıştım. Ama eczacıya danışın. 🤗🤗🤗

Yazmayı unuttum, hakiki propolis veya hünnap pekmezi verebilirsin bağışıklık için.

Son düzenleme:
Nego Nego hayırlısı ile girsin çıksın inş. Allah damatlığını görmeyi nasip etsin.
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc Rabbim bir avazda kurtarsın inş hayrlııs ile kucağına almayı nasip etsin.
Tatlım eşine de evladına da geçmiş olsun. Doktor mama başlayacaktı, başladı mı ? Bir de başka bir doktora daha götürseniz 😔

Sünnet olmasa sağlam bir tatile ihtiyacın var diyecektim 🙄

Iki gün hiç ilgilenmeyip eşine bırakacaksın. Sonra kendisi verir ilacı. 😒😒😒

Allah yardımcın olsun canım. İmtihanını kolaylaştırsın. 🤲🤲🤲

Aynı benimkini anlattın, 😡😡😡
Böyle bir kaynana olduktan sonra tabiki de başın ağrır.

Bir şey de ne ? Bari onu da diyeymis 😡😡😡😡

Ben bebek için diyor sandım 😳😳😳

O ne demek kız?

Saçmalama Allah korusun. İyi düşün iyi olsun.

Ben de senin gibiyim. Kotu bir şey duyunca ibadet edemiyorum :(
Halbuki tam tersi olması lazım.

Çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun 😍😍

Geçmiş olsun canım.
Yok çok şükür maşallah deyim iyi anlaşıyoruz eltimin yaptığı kaynanamın yaptığı iyilikleri saymakla bitiremem
Doktor mama başladı bu sefer de mama dan başka bir şey yemiyor. 5-6 tatlı kaşığı çorba yemek anca o da zorlayınca. Ya çoğu hastaneye götürdğm doktoru denedim bu kız sürekli hasta. Ama bu 1 aydır sürekli grip deli oldum. :(

Nego Nego hayırlısı ile girsin çıksın inş. Allah damatlığını görmeyi nasip etsin.
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc Rabbim bir avazda kurtarsın inş hayrlııs ile kucağına almayı nasip etsin.

Doktor mama başladı bu sefer de mama dan başka bir şey yemiyor. 5-6 tatlı kaşığı çorba yemek anca o da zorlayınca. Ya çoğu hastaneye götürdğm doktoru denedim bu kız sürekli hasta. Ama bu 1 aydır sürekli grip deli oldum. :KK43:
O da kötü olmuş 🙄
Ama kilo aldırıyorsa ne güzel. Bu arada bağışıklığı kuvvetlendirmek için alternetif ürünler mi denesen 🤔

Ben kitaplığın bir rafında dergiler var dağınık onu düzrnleyeyim :)

Yok çok şükür maşallah deyim iyi anlaşıyoruz eltimin yaptığı kaynanamın yaptığı iyilikleri saymakla bitiremem
Maşallah nasıl kv ve elti kız o öyle her yerde söyleme nazar değer. 😂 😂 😂 Öyle şaşırdım ki diğer mesajımda alıntı yapıp yazmamışım.

Küçük kaç aylık? Ben 6. Ayda vermeye başlamıştım. Ama eczacıya danışın. 🤗🤗🤗

Yazmayı unuttum, hakiki propolis veya hünnap pekmezi verebilirsin bağışıklık için.
Hunnap pekmezi veriyorum 5 ayliktan beri 13 aylik verebilirim ben aldiriyim bugün kesin. Propolis bende duydum ama çok fazla satan var hangisi doğal bilemedim.

Evimde kitaplık yok. 😂 Bende Kıızm çantasını yıkayayım malum mama falan hep damlıyor içine. Bazı yerlerde bez değiştirdiğimiz zaman yanıma alıyorum pis bezi poşete koyup çantaya atıyorum ama içime sinmiyor.

Evimde kitaplık yok. 😂 Bende Kıızm çantasını yıkayayım malum mama falan hep damlıyor içine. Bazı yerlerde bez değiştirdiğimiz zaman yanıma alıyorum pis bezi poşete koyup çantaya atıyorum ama içime sinmiyor.
KıZ ben acılı arapasi çorbası var biliyorsun mu bilmiyorum ondan içirirdim benim oğlana hamurunuda yedi sonra iştahı açıldı bide senmi denesen. Benim oğlan kahve çay bayılır bende kahve içer gibi yapıp ıhlamur adaçayı veriyorum kahve zannedip iciyor. Bu çocuklar insanı yaslandiriyor :( rabbim hayırlı ömürler versin. Bizede önümüzdeki ay kilo almazsa basliycak lar mamaya.

Back
X