• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤️
Sevindim adına bak düşündüğün gibi olmadı.

Çok şükür :dua: hayırlı uğurlu olsun çabucak iyilessin inşallah :KK68:
Hayırlı uğurlu olsun canım ❤
Rabbim damatligini da göstersin... ❤❤
Hayırlı olsun canım inşallah çabucak toparlar.
Olduda bitti maşallah annesi :nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözünüz aydın olsun canım 😍😍😍
Çok geçmiş olsun canım. Allah damatlığını da göstersin
Çok sağolun hanımlar, Amiin ❤️

Kızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤
Konumuzla pek alakası yok ama
Sonra da doktora şiddet diyorlar. Neyse zaten konumuz bu değil
ÇOK ŞÜKÜR CANIM 😍😍😍😍😍

Senin baş ağrısı sebebin belli oldu nasıl bir kayınvalide nasıl sinir oldum burdan ne dünürmüş ne bohçaymış arkadaş torunu sünnet olacak kendisinin de hastaneye gitmesi gerekirken bir de seni çağırıyor sabır ver Yarabbi
Oturuyorlar koca bir ordu şimdi 😂
Ben de altlı üstlü oturuyorum eltim de var 😂
Benim de eltim var. Ben ağzımı açarsam temiz açarım o yüzden çok bulaşamazlar bana ağzımı onlar için açmak istemiyorum hiç gerek yok 😃
Geçmişi çok okuyamadım

✔Doğumu olacak için
✔Evladı sünnet olacak için
✔Evladının Dr da muaneyenesi iyi olması için
✔Vefat eden ananemizin ruhu için
✔Arkadaşımızın eşi işe bir yere mi gitti tam okuyamadım onun sağsalim gelmesi için
✔Evlatları grip olup düzelmeyen arkadaşlar için
✔Hangimizin ne derdi varsa feraha çıkmak için ve huzurlu ve sağlıklı sevdiklerimizle iyi bir hayat için
Niyet ediyorum Yasin okumaya

Eksik varsa ekleyebiliriz arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım kaçırdığım varsa 1 yasin de diğer eksikler için toplayıp okuruz arkadaşlar 😘😘
Allah razı olsun canım 😘

Ay bende öyleyim yaa :KK43: eşim sen düşünme ne olur diyor adam bıktı benim felaket senaryolarımdan :olamaz:
Canım o kendi kendine geçer diye bekliyorsundur belki. Ama geçmiyor katlanarak artıyor. Bugün tekrar göründüm oğlana gitmisken. Anksiyete ilacını kesti lüzum yok dedi ama sakinleştirici verdi. Bu ilacı içince mini mini minnoş bir anne ve eş oluyorum. Bebek emmeyince tedavime devam edeyim dedim. Yıllarca tedavi olmayıp kendime çok çektirdim. Şimdi ki aklım olsa koşa koşa giderdim. Çok yıpratıcı çünkü

Kızlar doktor hicbirseyi yok dedi zararsız düzeyde hiperaktivite ama hayatını etkilemiyor dedi. Öğretmen doldursun diye bir form verdi. 15 tatilden sonra formla birlikte tekrar gidicez. Çok korkmussun korkma dedi bana. Hiç korkulacak birşeyi yok dedi❤
Ya canım çok ama çok sevindim :KK68: çok geçmiş olsun çok şükür :dua:

Maşallah nasıl kv ve elti kız o öyle her yerde söyleme nazar değer. 😂 😂 😂 Öyle şaşırdım ki diğer mesajımda alıntı yapıp yazmamışım.
Yazsam mı yazmasam mı bilemedim nazar değer diye 😁maşallah deyin 😁
Kayınvalidem çok iyidir lohusa iken 40ım çıkana kadar geldi yemeğimi yaptı
Eltim beni balkonda çamaşır sererken görmüş 10 gün mü ne olduydu doğum yapalı koşturarak geldi sen içeri git ben asarım deid yok yenge olmaz dediysem de dinletemedim Allahım korusun nazarlardan kardeşimden farksızdır benim için
AMAAA geçmişte kavga etmedik mi ettikkk çatır çatır saç saça başbaşa değil tabiki de 😁
Kaynanamla küsmedim mi küstümmm eşimle aramı açmadı mı açtıııı 😁😁ama geçmişte kaldı çok şükür iyiyiz Allah bin kere razı olsun

Bak sana dedik evham yapma diye bazen drlar insanı korkutuyorlar çok şükür hadi gözün aydın canım 🌺🌺

Back
X