• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay durmuyorum dimi canım ara ara olur dimi bi ruhuma daralma bi mutsuzluk bıkkınlık hali geldi canım çok sıkıldı depresyona giriyorum diye korktum normal olur dimi sizde de oluyor mu ara ara inşallah daha iyi olurum herkes iyi olsun ben de
Herkes de olur canım benim olmaz mı. Sende normal sıkılıyorsun. Kış bı yere gidemiyoruz evin içindeyiz. Normal durumun korkma

Aciyordur kız. Eti kesildi yazık yavrucak. Çok ayakta duruncada başı dönüyor he nego. Bilgin olsun. Anestezi yi hemen atamiyorlar
Yok canım çok şükür geçti etkisi, zaten çok vermediler çıktığında uyanıktı. Sargı açılınca belli olur artık
Benim ağrılarım var canım bebeği de küvöze aldılar bir hafta kadar yatarmış
Rabbim şifa versin ikinize de canım, habersiz bırakma bizi
Yazsam mı yazmasam mı bilemedim nazar değer diye 😁maşallah deyin 😁
Kayınvalidem çok iyidir lohusa iken 40ım çıkana kadar geldi yemeğimi yaptı
Eltim beni balkonda çamaşır sererken görmüş 10 gün mü ne olduydu doğum yapalı koşturarak geldi sen içeri git ben asarım deid yok yenge olmaz dediysem de dinletemedim Allahım korusun nazarlardan kardeşimden farksızdır benim için
AMAAA geçmişte kavga etmedik mi ettikkk çatır çatır saç saça başbaşa değil tabiki de 😁
Kaynanamla küsmedim mi küstümmm eşimle aramı açmadı mı açtıııı 😁😁ama geçmişte kaldı çok şükür iyiyiz Allah bin kere razı olsun
Bizde öyleydik kv ile bir zamanlar

Geçmişi okumadim,
Melekleri hasta olanlara geçmiş olsun, Rabbim şafi ismimin hürmetine şifalar nasip etsin.🤲
Doğum yapan arkadaş hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün..🤲❤❤

Nego Nego eve girince başım ağrıyor dedin ya, acaba birşeyler mi var evde..Ne bileyim o mesajını okuyunca içime öyle birşey doğdu..
Allah hayırlısıyla kurtarsın beni bu evden

Hiç x vardı,nerelerde,ne yapar diye merak eden olmamış vay le vay. Yokluğunda doğum yapan,kırmızı pabuç Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canı benim. Nego geçmiş olsun.
Bende işte amca kızından geldim,bu kadar.🏃🏃🏃
Sağol canım, benim kafa yerinde değil bugün kim var kim yok bilmiyorum :confused:

Baş ağrısı,ne illet bir hastalık bilirim. Allah şifa versin,nego. Benimki uyuyunca geçer,fırsatın varsa bir yarimmsaat olsa bile uyu.
Çocuklar uyusun hemen yatıcam canım, umarım iyi gelir uyku

Back
X