• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nabayım işten geldim bulaşık yemek bulaşık faslı. daha yemedik, yiyince bi daha bulaşık :KK45: sen napıyon
Napim evde yoktum bugün geldim nohutlu pilav yaptım bi konserve çorba açtım.

Senin bulaşığın az olmalı iki tabak bardak bi de tencere bitti 😬

Canım grintuss diye bir şurup var o bana çok iyi gelmişti bitkisel emziririken kullanabilirsin
Baktım yavrum yorumları da çok iyiymiş
Tereyagini erit biraz pekmez koy,yarim cay bardagi kadar da su. Bi tasim kaynasin azicik da karabiber at. Bide bunu dene bakalm. Oksurukte kullaniyoruz bu tarifi biz.sifa olsun insallah
Duttan sonra kesilmezse bunu yapacağım
Dut kaynatmalı tarifi denesene canım iyi gelir belki😐
Ayva yaprağı da var atarım içine inşallah keser ya

Az kirlet işte ne var çalışan garısın allah şahit sen gadınsın karikatürü geldi aklıma
Aha sana yazdıktan sonra çorba yapmaya giriştim gene bulaşık çıktı hadi söle napayım mıftağı poh mu götürsün🙈 böreği de yaktım zaten:KK14:

Ya gerçekten korona değil bu öksürük insanı mahvediyor çocuk artık delirdi öksürme sesimden
Geçmiş olsun canım.Benim yaptığım bi kaşık yağ ve pekmezi tavada ılıyıp içmek günde 3 defa yap bunu.Oğlumda işe yarıyor inş.şifa olur sanada.Zencefil balda iyidir.👍

Baktım yavrum yorumları da çok iyiymiş

Duttan sonra kesilmezse bunu yapacağım

Ayva yaprağı da var atarım içine inşallah keser ya

İkisini birden yap kuzum tereyağlı ve zeytinyağlı pekmez hep yapılıyor öksürük için üstüne su içme hemen.

Dutu kaynat zaten demlikte dursun için ikinizde. Allahım şifa versin hemen geçsin inşallah

Ya gerçekten korona değil bu öksürük insanı mahvediyor çocuk artık delirdi öksürme sesimden
İnşallah hemen geçer canım öksürük çok sinir bozucu oluyor:KK43: doktor bugün bana öksürük şurubu yazdı. Kaç aydır geçmiyor dediğim için ciğer filmi çektirin mutlaka dedi😏
Tarifler:
Dut ayva yağrağı kaynat
Elma kaynat
Kuru soğanı doğra şöyle yarım bardak kadar balın içine koy kapağını ört bir gün dursun. Süz şurup gibi suyunu iç.
Siyah turpu oy dibini iğne ile del içine bal koy altına bir bardak koy ona süzsün,bu da şurup gibi içilecek
Keçi boynuzu pekmezi ve özü mutlaka tüket
Zencefil,zerdeçal,bal karışımı
Hatmi çiçeği çayı
Kekik çayı

Deneye deneye bulacaksın artık hangisi şifalar vesile olursa.

Bugünün hasılatı,
Yatak odası
Ütü odası
Çalışma odası
Banyo ve tuvalet
Ara koridorlar ve mutfak
Oturma odası silindi, süpürüldü, toz alındı.

Akşam yemeğine misafirim vardı. Yemekler yapıldı.
Çay, tatlı, çerez, meyve ikramı yapıldı ve gittiler.

Şuan mutfakta bir enkaz beni bekliyor 🤦🏻‍♀️

Kuşumun temizliği yapıldı ama sanki hapşırıyor 😔 napıcam kızlar, kuş besleyen var mı?

Son düzenleme:
Bugünün hasılatı,
Yatak odası
Ütü odası
Çalışma odası
Banyo ve tuvalet
Ara koridorlar
Oturma odası silindi, süpürüldü, toz alındı.

Akşam yemeğine misafirim vardı. Yemekler yapıldı.
Çay, tatlı, çerez, meyve ikramı yapıldı ve gittiler.

Şuan mutfakta bir enkaz beni bekliyor 🤦🏻‍♀️

Kuşumun temizliği yapıldı ama sanki hapşırıyor 😔 napıcam kızlar, kuş besleyen var mı?
Muhabbet mi? Üşüttü mü acaba? Kuşum var ama hastalıklara çok hakim değilim

Back
X