• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim annem de anlatır
Kaza orucunu tutuduğu bir vakit komşu zeytin yağlı içi yapıp sarmaya çağırmış (bizim yörede içini yarı pişmiş yaparız sararız yemesi lezetlide olur)Annemde sarmış yemiş sarmış yemiş komşuda ses etmemiş eve gelince aklına gelmiş komşuya söylemiş ben oructum ya ben fark ettim ses etmedim demiş 😂😂😂😂😂

Sabah baktım biraz mesajlara ama yazamadım bir türlü. Benim kız kumandaları yalayarak, ısırarak temizlemeye başladı. Eğer sayılırsa ödev tamamlandı. 🤣🙈 Ocağı temizleme ödevini de alayım.

Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor 😁😁
Ben ütü yapmaya çocuk doğduktan sonra başladım. Onda da sadece kızımınkileri ütülüyorum. Ütü masası yatak odasında dolapla kapı arasındaki boşlukta duruyor. Hiç çıkarmıyorum ama yere çarşaf serip ütüleyiveriyorum. 🤦🏼‍♀️🙈 Ütü de oturma odasında yerde bir kenarda duruyor. Dikey katlanabilir süpürgem var, yer kaplamıyor. Onu portmantoya koyuyorum.

İyi akşamlar kızlar. Bugün bi yatak odasından çıkamadım
🌱 Ocak ödevini yaptım
🌱 Gardolabın eşime ait olan kısmı boşaltıp sildim düzenledim
🌱 Eşimin kıyafetlerini ütüledim epey birikmişti
🌱 Yemek yaptım yedik topladım

Ramazanda bozulmuyor
Ama kazada ve nafilede bozuluyor
Diye biliyorum
Arkadaşlarıdan bilgisi olan paylaşsın
Unutmakta oruç bozulmuyor canım
Allah'ın ikramı olmuş diyelim :KK19:
Bunun yerine 2 tane tutacaksın biri kaza yerine diğeri kazanın kazası yerine diye biliyorum 🙈
Şayet bozuldu zannedip bozsa dahi tek kaza yeterli canım

Kızlar bugün sabah çok kötü oldum.Kan şekerim düşüyor kendimi mutfağa zor attım helva yedim ekmek zeytin yedim.Bi tık iyi oldum uzandım gözlerimin önünde birşeyler uçuşuyordu.😅 Sonrada bi göğüs ağrısı başladı ki aman Allah ım kıvranıyorum ya Şafi çektim bol bol dua ettim.Kızda uyanmadı şükürler olsun ki.☺ Uyumuşum kendimden geçmişim.Bizim kız tekrar atak haftasında ve çok çetin geçiyor ve 2 haftamız daha var.Gece 1 de zorla uyuttum.
Allah yardımcın olsun canım
Arkadaşlar evinde ütü odası olmayan şu ütü masası ve Allah’ın cezası süpürge makinasını nereye koyuyor 😁😁
Çocuk odasında kolon boşluğu var oraya tepiyorum 🤣

Back
X