• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego ilk hali Bonus Bonus
20220209_120216.webp

Allah ferahlık versin
amin canım.
Canım benim, Allah içine ferahlık versin. Bazen böyle dönemler oluyor, bir an önce huzur dolsun için 😊
Ayy Allah razı olsun amin inş.sıkıntılarımız hep üst üste eşimde bende bunalmış durumdayız.
Benim çocuklar da gidiyor onlarda isterse gelebilir sonuçta oğullarının da evi ama ben resmiyim artık.
Öylede Nego hastalık var hiç dikkat etmiyorlar.Torunları onlara gelir bildiğin grip ben şaşıp kalıyorum.Ha maske takılsa anlayacağım.Ama yani tanıyan bilir ya öyle hiçbir şey umrunda değil kaynanamın.
Selamlarrr🥰💜
Ben yaz bekledikçe kış gitmek bilmiyor ne kadar da güzel😑

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım🌸
Amin canım çok sağol.❤Hayırlısıyla yaz gelsin istiyorum bende.Ama bizim burada ilkbahar çok güzel oluyor.

Bende evi havalandırdim supurdum
Yemeklerim pisti
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Benim oda da dolap falan boşalttım gereksiz yere 🥺olduguf gibi duruyor ama şimdi yapasim yok akşam yapicam 🥺
Evde iki dkda huzursuzluk çıkarmayı başaran bı ihtiyar var sağolsun iki dakka da ortalgii karıştırdı off takmicam kafama
ne yapıyor ki canım işlere mi karışıyor yaşlılar genelde öyledir.Habi de inatçı olurlar.😊

ne yapıyor ki canım işlere mi karışıyor yaşlılar genelde öyledir.Habi de inatçı olurlar.😊
Haahaha o sadece bitanesi her zaman yaptığı şey bu bambaşka bişi
Şimdi hiç bişi olmamış gibi ama
Bizde keyfliyiz valla 😅 nesemizi bozamazlar artık gardropbu karıştırmış vs yok ben yeni alip sakliyomusum yok ediyomusum vs oda karıştrmasi normal bizim için artik da yok diyorum inanmıyor vs karışık olaylar cnm ya

Haahaha o sadece bitanesi her zaman yaptığı şey bu bambaşka bişi
Şimdi hiç bişi olmamış gibi ama
Bizde keyfliyiz valla 😅 nesemizi bozamazlar artık gardropbu karıştırmış vs yok ben yeni alip sakliyomusum yok ediyomusum vs oda karıştrmasi normal bizim için artik da yok diyorum inanmıyor vs karışık olaylar cnm ya
Allah sabrını artırsın gülüp geç en iyisi takılmamak lazım. ☺😅

Back
X