- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eneeee adimi karlara yazmış ablam![]()
OhhhAblan vursun ağzına
Duygularını söylemekle iyi yapmışsın. Buradan da yine görülüyor ki sen iyiysen alttan alırsan iyiler,alttan almayı bırakınca senden kötüsü yok. Tartışmadan sakince anlayana kadar konuş pes etme.Günaydın, iyi pazarlar diliyorum.Bomba haberle geldim.
Sabah eşim kayınvalidemlere gitmeyi teklif etti. Bir süre görüşmek istemediğimi, çok kırıldığımı, kafasına estiği gibi eylemlerde bulunup sonra bir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, en azından hatasını anlamasını istediğimi söyledim. Sonra olay senin ailen benim aileme geldi. (Benimkileri hiç destekleyemem, yılda bir ya da iki kez gidiyoruz. Yüzümüze bakmıyorlar. İki sohbet anca. Kös kös oturuyoruz üç gün sonra eve dönüyoruz. Ben her dönüşte ağlıyorum, eşim teselli ediyor hep.) Annesinin ne kadar eziyet çektiğini, şiddet gördüğünü vs anlattı eşim. Psikolojisinin bunlardan dolayı bozuk olduğunu, idare etmemiz gerektiğini söyledi. Profesyonel yardım alırsa her zaman destekçisi olurum ama bu davranışı 7 ayda bizim evimize gelip üç defa yaptı, dördüncüsüne asla müsaade etmem. Evime gelip huzurumuzu kaçırıp gidemez, sonra da bir şey olmamış gibi gelemez dedim. Çok büyütüyormuşum. Öyle mi gerçekten?
Büyük boy çöp poşetine koy, yatak odasında dolabın üstüne koyarsınEv toplandi havalandirildi
Camasirlar bitti yarina lazim olanları ütüledim
Mutfak temizledim yemekleri ayarladim
Sadece süpürdüm
M Musluk Suyu koltuk minderlerini kaldiriyorum ama koyacak yer bulamadim köşede bekliyolar![]()
Saldım ben hiic bisey yapmadim ödev bile bitmedi. Gamsiz gamsiz gittim disarda yürüdüm geldim bide![]()
Deliler kampı mı burası ayolSağlam olsak burda işimiz ne![]()
Bugün ciddi anlamda bir şey yapmadım. Sabah yatağı toplamıştım sadece. Kahvaltı bulaşıklarını bile bırakıp çıktık evden. Geç gelince de onlar da sabaha kaldı artık.![]()
Kürem var benim bilmiyor musunGünaydınlar herkese
Bu nasıl ödev bizim eve mi gelip baktın![]()
bayağı sevgi dolusun başkanım
Haşin severim benbayağı sevgi dolusun başkanım![]()
Yaaaaa
Uykum açıldı sağoooll
Sizde okullar tatil mibayağı sevgi dolusun başkanım![]()
Öğrenmiştim oldumKürem var benim bilmiyor musun
![]()
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırla sonuçlandırsın inşallah kucağınız boş kalmasınDualarınıza talibim canlar![]()
yok canım değilmiş.Sizde okullar tatil mi
Hakkında hayırlısı olsun inşallahDualarınıza talibim canlar![]()