• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sandıktakileri de kullanmıyorsun ama hatırası manevi değeri var. Minimalizm adı altında işi abartan çok fazla bomboş ruhsuz evler görüyorum çok sayfada. Bende fazla eşya sevmiyorum artık önceden severdim ama artık daha sade az öz seviyorum. Yaş ilerledikçe, sağlık da yavaş yavaş gittikçe gereksiz hantal eşyalar cazip gelmiyor artık.
Ama sandığımı vermem kimseye o hatıra😁
Aynen işte seviyorsan kalıyor. Bizde öyle çeyiz falan gibi adetler yoktu benim de öyle abartılı çeyizim yoktu. Hatta baya konuşuldu ayıplandı Konyada bir araba parası kadar çeyiz hazırlanıyor kıza.

Günaydın efenim ❤

4e7cc278764b66c4cbaaf56ecf79cab5.webp

Aynen işte seviyorsan kalıyor. Bizde öyle çeyiz falan gibi adetler yoktu benim de öyle abartılı çeyizim yoktu. Hatta baya konuşuldu ayıplandı Konyada bir araba parası kadar çeyiz hazırlanıyor kıza.
Yok bizde o kadar değil ama mutfak eşyamı Tam almıştı babam eksiğim yoktu. Sandık çeyizi de zaten havlu seccade vs hep kullandım ve çok hediye ettim hem evleneceklere hem eşimin ailesine. Sandığım büyük ağzına kadar doluydu şimdi dört bohça kaldı🤣 gerisi de kullanmadığım süs eşyaları tablolar vs. Yeri geldikçe hediye ediyorum onları da.

Back
X