• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Tansiyonunu ölçtün mü?
Grip geçirdin mi yakın zamanda?

Tam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
Al dedi git dedi bana dedi sen dedi kendini de al git dedi canlandı gözümde :KK70: :KK70:

Vay be nego sende okumuyon demek yazdiklarimi

Negoooooooooooooo
Etiket yap etiket sanki kendi benim her mesajımı okuyor
t0135-gif.1319635

Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
Allahım sen niye eksik tuhaf dua ediyorsun acabaaa:olamaz::KK67:

Valla demişlerdir zaten yuzume de soyleyen oldu. Buyuttun cocugu iste zor aylar gecti su bu. Dunden beri işte bu haldeydim. Azaldi allaha hamdolsun da önümü gorebiliyorum. Ne diyeyim allah iyi bakan iyi goren gozlere denk getirsin. Kötü niyetlinin de nazarini uzak tutsun bizden inşallah. Bu cocuga ne zaman nazar degse ben pertim oda huysuzlaniyor
Canım kötü niyetle bakınca da değer sevip kan kaynayınca da. Her nazar pis nefisten değil yani ve bir çocuğa en çok anne babasının nazarı değer, sende severken hep maşallah de ve okuyun eşinle sürekli . Okurken camdan dışarıya bak ki sana geçmesin nazar. Meyve tatlı bir şeyler ye su iç sonra.

Balimmm öyle de her seferinde kusur buluyorlar işte 😀guveniyorum zaten
Sen bı de bizimkileri de bilsen yok artık dersin 😅 bende bazen yetiştiremiyorum diyorum geçiyorum hepsi masumlar apartmanı safiye sanki 😀
Elimden geldiğince yapıyorum zaten yeri gelir anlayışli yeri geliyor eleştiriyorlar 😅bazen ağır gelse de çoğu zaman takmıyorum he deyip geçiyorum 😅 ben kendimi biliyorum
Temizliğime laf ederler ama yine bana muhtaç oluyolar ,o ayrı mevzu temizlik işlerinde vs 😅

Aynen öyle , canım 🥰

Saatlerce aynı yeri süpürme 2. Günde bir çamaşır suyu vs yelreti silme vs kendilerince titizler bana göre
Ramazan öncesi temlzk yapmistik
Ben dip köşe yapcaktim kuzeni sadece gorunen yerleri sildi aynı kovayla her yeri 😀😅😅😀benden beterler yani
Yalnız siz de onların temizliğini düzenini eleştiriyorsunuz burada 🥴🥴

Yaptıklarımı yazmamışım

🌿Yüz bakımı yaptım
🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Evi havalandırdım
🌿Evi topladım
🌿Yatakları düzelttim
🌿Çocuklar okula gitmeden üç posta oyun oynadık
🌿Çamaşır topladım, katladım, yerleştirdim
🌿Tuvaleti yıkadım, çöplerini değiştirdim

🌿Banyo lavabosunu ovdum,paspasını değiştirdim

📌Çay içiyorum şimdi ,bitince:

🌿Kabak dolduracağım,mercimek çorbası yapacağım, kıymalı makarna yapacağım (bu öğlen için)
🌿Soğan ekeceğim, domates dikeceğim
🌿Evi süpürüp, toz alacağım

Allah izin verirse 😊

Back
X