• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego Tubismavis Tubismavis i badim bende,🍓Oğlanı sabah okula bıraktım.🍓Okuldan geldi yemeğini hazırladım üzerini falan değiştirdik.🍓Bulaşık makinesini boşalttım.🍓 Mutfak dolabının 3 rafını yağ çözle silip düzenledim. 🍓1 posta çamaşır toplandı katlanmayı bekliyo.🍓1 posta asıldı.🍓Elde yıkayacaklar yıkandı.🍓Çöpler çıkartıldı. 🍓Yatağın örtüsü ve battaniye yıkandı astım.Bebişi hiç saymıyorum emzir üzerini değiş altını aç uyut falan kaç defa yapılıyor en çok vakit alanda şimdilik o zaten.😅 Ha bi de ek gıdaya geçiş var onunla uğraşıyorum şuan tadımlar falan işte.:)
Oyy ek gidasina kurban onun ♥️
Sende baya iş yapmissin ya ♥️

Daha düzelmedi mi canım😐 annem kantoron yağı gönderecek valla ben normalde yakar elimi suya bile tutmam o kadar ama buhar yanığı cidden fenaymış su topladı o kötü oldu.
Acısı yok deli gibi kaşınıyor sürekli kabuk bağlayıp soyuluyor şükür o hasasiyeti kalmadı
Çok fena patlatmamaya çalış patlarsa yarayı temiz tut enfeksyon almasın dikkat et

Son düzenleme:
Kızlar ablam taburcu oluyor şükürler olsun çok mutluyum. :KK36: Sıkıntılar var takibi yapılacak ama olsun bebiş içeride şimdilik büyümeye devam edecek Allah'ın izniyle. Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun tüm hastalara da şifa versin inş.🙏
Çok sevindim dikkatli olsun az sıksın dişini sağlıkla kalan aylarını geçirsin 😍

Acısı yok deli gibi kaşınıyor sürekli kabuk bağlayıp soyuluyor şükür o hasasiyeti kalmadı
Çok fena patlatmamaya çalış batlarsa yarayı temiz tut enfeksyon almasın dikkat et
Seninki gibi değil ama elimin üstü ızgaraya değip yanmıştı tahin yağını sürmüştüm bol bol iyi gelmişti

Back
X