Sağol seda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol seda
Sağolun Allah razı olsunBaşınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah![]()
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim geride kalan çocuklarının yardımcısı olsunRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Kahveyi unutmayalım amaOo o kadar büyük bir iş yapmışım demekk. Ben de diyorum bacaklarım neden ağrıyor. O zaman dinlenmeyi hak ettim![]()
Yaptım görevleriPazartesi / Salı ödevi hatırlatma
Prizler silinecek
Çelik kapı ve mermeri silinecek
Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Feraceli
Allah rahmet eylesinRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Amin inşallah sağolunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim geride kalan çocuklarının yardımcısı olsun![]()
Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdiSelam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir