Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağolasın , sen tecrübelisin ikiz bebeklerden ama seninkiler kız belki daha uslu büyümüşlerdirOy maşallah 3 erkek annesi olacak he kızın.
Düz duvara tırmanan cins
Hayırlı olsun abla,Allah sağlıkla kavuştursun.
Aa abla ikiz myidi ya ben kaçırmışım. Doğal mı oldu maşallah yabizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek![]()
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
İnşallah uyursunuzGünaydın hayırlı sabahlar
Uykusuz geçen bi gece
Oğlumu uyutup hemen uyumayı planladığım bi sabahh![]()
evet canım ikizler , doğal yolla kv sininde ikizleri var damatın tarafında çok ikiz varAa abla ikiz myidi ya ben kaçırmışım. Doğal mı oldu maşallah ya
Çok sevindim gerçekten hayırlı olsun inşallah. Bi bizde yok yav ikizevet canım ikizler , doğal yolla kv sininde ikizleri var damatın tarafında çok ikiz var
benimde kv min ikizleri olmuş iki taraftada var , Allah öyle nasip etti çok şükür![]()
![]()
amin canım sağolasın, darısı sana diyelimÇok sevindim gerçekten hayırlı olsun inşallah. Bi bizde yok yav ikiz![]()
İnşallah abla yaa bizim köyün barajı vardı gölet, tamamen kurumuş 1 damla su yok. Bu sene hiç yağış olmadı gibi bişey burda. Allahım yardımcımız olsun. Engelleniyor diyorlar dikkat ettim de bulutlar yağacak gibi bi anda dağılıyor gerigünaydın, hayırlı sabahlar
dün istanbulda yağmur bekleniyodu ama yağmadı inşallah yağar kurudu heryer