- 12 Haziran 2019
- 19.931
- 123.044
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür iyiyim ben. Bugün gitti kaygı bozukluğu demiş doktor. İlaç vermiş. Neden geç kaldın demiş. Babamdan sonra uyku sorunu da yaşıyordu geceleri. İlaç vermiş bunlara inşallah bakalım şifa olursweetgirlcandy canım nasıl oldun? Bi de annen hastaneye gidecekti ya gitti mi kaçırdım .
geçmiş olsun canım , Allah şifalar versinŞükür iyiyim ben. Bugün gitti kaygı bozukluğu demiş doktor. İlaç vermiş. Neden geç kaldın demiş. Babamdan sonra uyku sorunu da yaşıyordu geceleri. İlaç vermiş bunlara inşallah bakalım şifa olur
Allah kalıcı şifalar versin swetimm geçmiş olsunŞükür iyiyim ben. Bugün gitti kaygı bozukluğu demiş doktor. İlaç vermiş. Neden geç kaldın demiş. Babamdan sonra uyku sorunu da yaşıyordu geceleri. İlaç vermiş bunlara inşallah bakalım şifa olur
Kırkı çıkınca düzelirBebek Dün gece sabaha kadar agladi hemde delirmiş gibi
sabaha pert uyudum yazık eşimde uykusuz işe zor gitti gün içinde iki kere çamaşır attım.serdim balkonu yıkadım bizim balkon suyu birikiyor zorlandım
Dünden kalan yemeği ısıttım minik kızımı yıkadım
Bulaşıkları makinaya attım kalanları elde yıkadım
Şimdi uyukluyorum bebeğin gece mesaisi başlamadan az uyuyayım
Hayırlısı olsun.Teşekkür ederim
Yok canım malesef kalıcı olacak gibi degil ama idare et diyorum bakalım
İnşallahKırkı çıkınca düzelir