- 10 Kasım 2024
- 3.458
- 20.581
- 223
- 30
Sağol canım benim sana da geçmiş olsun. Geçti mi biraz ağrınGeçmiş olsun canm hava değişimi olabilir dikkat et kendineHeySero
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim sana da geçmiş olsun. Geçti mi biraz ağrınGeçmiş olsun canm hava değişimi olabilir dikkat et kendineHeySero
Dün ayrıntılı toz almıstım ve salonu dip köşe temizlemistim ödev tamam o zamanHaftalık Ödev serisine liste başıyla başlıyorum.
Pazartesi ödevi
Ayrıntılı toz almak
Herhangi bir odayı dip köşe silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
Gilmors
Geçmiş olsun penyezHasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Sabah bende, Dr mr sonucunu gösterdim. Belimde fıtık varmış ameliyatlık değil, ilaçlar yazdı kullanın geçmez ise fiziğe gidin dedi.
İlaçları kullanırken egzersiz yapmayı da ihmal etmemeye gayret edeceğim.
Hoşgeldiniz tekrar ben İlknur:) teşekkür ederim
Fırında kabak tatlısı yapabilirsin ben öyle cok seviyorum ama ölcü veremicem sekeri genlde bi bardak civarı üstüne gezdiriyorum limon sıkıyorum bi tane çubuk tarçın atıyorum bekletebilirsen beklet 2 3 saat sonra fırına at üstüne tahin bolca ceviz mükemmel oluyoKızlar bal kabağı vardı biraz buzlukta onu nasıl değerlendirebilirim ?
Deneyip beğendiğiniz tarif varsa bana da katkıda bulunun![]()
Sağolasın ilknurGeçmiş olsun penyezihmal etme git fizige
Aminn sağolasın canımpenyez83 geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımHasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Sabah bende, Dr mr sonucunu gösterdim. Belimde fıtık varmış ameliyatlık değil, ilaçlar yazdı kullanın geçmez ise fiziğe gidin dedi.
İlaçları kullanırken egzersiz yapmayı da ihmal etmemeye gayret edeceğim.
Teşekkürler ablaHeySero geçmiş olsun
Abla fizik bana iyi gelmişti inşallah ilaçla geçer ama geçmezse de fiziğin faydasını görürsünSağolasın ilknurbugün ilaç tedavisine başladım. Geçmez ise fiziğe gidin dedi ortopedi doktoru. Bel için egzersiz de yapmaya başladım
Aminn sağolasın canım![]()
Seni çok iyi anlıyorumiyi geceler.
Saat 12 de bulaşık makinesini boşalttım.
Umut park yatakta iken sessizce.
Fıstık kırdım kuruttuğumu
Napim bazen ev halkı uyuyunca rahatça
Yapıyorum.
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım![]()
İnşaAllah seromAbla fizik bana iyi gelmişti inşallah ilaçla geçer ama geçmezse de fiziğin faydasını görürsün
Haftada bir yapılacaklara da başlayalım.
Birden fazla madde yazıyorum şimdilik bu hafta ikisini yapıp diğer hafta da başka ikili maddeleri yapabiliriz.
Hepsini birden de yapabiliriz.
Önemli olan bozulan rutini yeniden oluşturmak. Zaten rutin yapanlara sözümüz yok.
Günü önemli değil evi silmek ( haftada birkaç kere silenler de olabiliyor onlar dahil değil)
Dış kapı önünü ve iç tarafını silmek, kapı önü paspasını temizlemek, kapıyı silmek. ( bu iki maddeyi birlikte yapalım ki silinen eve kapı ağzından toz gelmesin.
Ayrıntılı uçlarla sıkıca koltuk süpürmek
Mutfak sandalyesi silmek
Buzdolabını silmek
Dolap kapaklarını silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm