• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun bonus
soğuk algınlığı herkesde var bende geçen hafta öyleydim ilaç kullandım boğazım hala gıcık yapıyo gece yatarken
oğlumda öyle kimi görsem hasta gibi
bi haftadırda dağ kekiği aldım çay demliyorum kendime günde bi bardak içiyorum
Ablacım şifa olsun antibiyotiksiz hafif ilaçlarla kekikle atlat inşallah

Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun
İnşallah bi sorun olmaz

Ayy geçmiş olsun canm hangi şurubu içmiş inşallah birşey olmaz 🥺😔

Çok geçmiş olsun Allah ın izniyle inşallah bişey olmaz oğlum batikon içmişti adli vaka diye geçiyor maalesef polis ifade alıyor

Çok geçmiş olsun canım bisey olmaz Allahin izniyle 😓

Serocum çok geçmiş olsun, yüksek yerlere koy ya çocuk işte bir anda yapıyorlar her şeyi 🥹

Sabah kalktım, yatakları topladım.🌸
Hastaneye gittim, geldim hızlıca Deniz'e kahvaltı yaptırdım. Sonra uyuttum.🌸
Akşam yemeklerini hazırladım. Gezmeye gittim.🌸
Eve gelince baya kötüydüm, kemiklerim ağrıyordu uyumuşum.
Ocağın üstünde 2 çeşit yemek var, eşim kendine tost yapmış çocuğa da dürüm almış 😂
Uyanınca mutfağı topladım, dağınık yerleri toparladım. Ev toplu 🙏🏻

Gecmis olsun inşallah bişi olmaz tedbir amaçlı bekletiyorlardir

Çok geçmiş olsun Allah ın izniyle inşallah bişey olmaz oğlum batikon içmişti adli vaka diye geçiyor maalesef polis ifade alıyor
Evet abla ya o ifade işi bana kendimi çok kötü hissettiriyor. Yani insanın çocuğuma kasten zarar vermedim diye birini ikna etmeye çalışması çok acı
Çok geçmiş olsun canım bisey olmaz Allahin izniyle 😓
İnşallah aysen
Serocum çok geçmiş olsun, yüksek yerlere koy ya çocuk işte bir anda yapıyorlar her şeyi 🥹
Aslında kargaşaya geldi ya evde değildik evde koyduğum yer hep bellidir. Bağdaydık masanın üzerine koymuş bulundum. Açıkcası kızımdan da hiç beklemezdim içmesini ya çok şaşırdım. Yani aklı eriyor diye düşünüp çocuk olduğunu unuttum sanırım. Çok şükür kan temiz çıktı aktif kömür içirttiler uyuyor şuan. Sabah kan alacaklarmış.
Gecmis olsun inşallah bişi olmaz tedbir amaçlı bekletiyorlardir

Evet öyle söyledi doktor. Teşekkür ederim

Back
X