• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun 🌸 evet maalesef öyle durumlar adli vaka olarak geçiyor

geçmiş olsun bonus
soğuk algınlığı herkesde var bende geçen hafta öyleydim ilaç kullandım boğazım hala gıcık yapıyo gece yatarken
oğlumda öyle kimi görsem hasta gibi
bi haftadırda dağ kekiği aldım çay demliyorum kendime günde bi bardak içiyorum
Geçmiş olsun ablacım 🌸 🥰

Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum
ne şurubu içmiş kapağını nasıl açmış genelde kilitli kapak oluyo
ecza dolabın varsa oraya koy bari aman çok dikkatli olmak gerekiyo , şuan iyimi

İsrailin filoya müdahaleleri de başlamış. Ay o kadar ağlayasım var ki şuan
zorla türkiyeyi savaşa sokacaklar dertleri bu herhalde Allah ım yardımcıları olsun inşallah bi zarar vermezler kimseye
bekir develi ve said ercanda orda :KK43:

Günaydın ⚫️️🟢🔴

1000094072.webp

büyük geçmiş olsun sero Allah şifa versin çıkın sağ salim

Geçmiş olsun💐
sero kendini suçlama bunun için olabilir çoçuk bu

Bu sene çok garip benim için intihar edenler
Silahlı kavgada ölen vb şeylere tanık olduğum bir sene geçiriyorum
Kalp krizi sonucu ölen yaşı da küçük bir abla vardı aşırı üzülüyorum uzun süre tek düşüncem bu oluyor manevi zamanımı kaybettiriyor bu düşüncem
Zulümler de bitmiyor gazze, doğu Türkistan dünya çok kötü

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar günaydın 🍉
Çocukları gönderip yürüyüşe gittim ama birkaç tur attıktan sonra geldim, ağlayasım geliyo, eve gidiyim haber bakıyım dedim geldim.
2 km yürümüşüm.

Herkese hayırlı günler olsun, hastalara geçmiş olsun💐

Hay Allah.. Geçmiş olsun Sero yaa. Şimdi nasıl

Back
X