• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar 🌸
Bugün hastane işleriyle uğraştık 4 te ancak eve gelebildik çok yoruldum ayaküstü dolaşmaktan ama çok şükür birşey çıkmadı 🤲
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı sürekli tekrarlıyor tek kullanımlık antibiyotik veriyorlardi bu sefer 10 günlük antibiyotik verdi kullanacam inşallah geçer 🥺 ayrica kültür testi verdim birsey çıkarsa ona göre antibiyotik tedavisi başlanacak

Hayırlı akşamlar 🌸
Bugün hastane işleriyle uğraştık 4 te ancak eve gelebildik çok yoruldum ayaküstü dolaşmaktan ama çok şükür birşey çıkmadı 🤲
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı sürekli tekrarlıyor tek kullanımlık antibiyotik veriyorlardi bu sefer 10 günlük antibiyotik verdi kullanacam inşallah geçer 🥺 ayrica kültür testi verdim birsey çıkarsa ona göre antibiyotik tedavisi başlanacak

Antibiyotikler hem iyileştiriyor hem de gücümüzü düşürüp tekrar olmamızı sağlıyor. Bununla geçmiş olsun baloncuk 🌸

Hayırlı akşamlar 🌸
Geçmiş olsun baloncuk

Hayırlı akşamlar 🌸
Başka bir şey çıkmasında buna şükür baloncuk inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsun 💐

bu sabah ki yaptıklarım.

kahvaltı 8 buçukta yapıldı.
odalar havalandı,
çöp atıldı
mutfak süpürüldü
sehpalar silindi
mutfak sandalyeleri silindi
buzdolabı üstü silindi
umutla bahçeye inildi
sonra mutfak toplandı,
dinlendim bir süre
sonra umutla ilgilendim uyanmıştı.
onu doyurdum..
oyuncak oynadık. 😀😃
tv izledik,
sonra yine bahçeye indik
akşama doğru babası geldi,
yemek yedik,
bulaşık makinesini çalıştırdım.
çöp attım.
çayımı alıp oturdum. 🙂

Hayırlı akşamlar 🌸
Geçmiş olsun baloncuk bol c vitamini tüket oda iyi geliyormuş idrar yolu enfeksiyonuna

Bende o da yok abla :olamaz:
krem vs.. hiç kullanmıyorum
Alerjik durumdan dolayı, beni hemen tıkıyor kokulu şeyler
Organik kremler var penyez icinde kimyasal olmayan kokusuz nemlendirme ihtiyacı duyuyosan onlardan alabilirsin ben simdi bi deokrem diye bisey aldım krem seklinde koltuk altına sürüyosun tamamen dogal yaglardan oluşan bi kokusu var ve cok güzel onun cilt bakım kremleride var aynı şekilde
Kızlar burun akıntısına bir çareniz var mı? Bugün gezmeye gittim rezil oldum ya 😂 fış fış hiç durmadı.
Yok malesef aryacım akacak😂

Selam kızlarrr
Giremiyorum resmen okuyamıyorum
Dün ve bugun yaptıklarımı yazıyorum
Dün sabah yatakları topladım
Cocuklara ve eşime kahvaltı hazırladım
Beslenmelerini hazırladım
Meteyi bıraktım yarım saat yürüyüş yaptım
Eve geldim kahvaltımı yaptım
Sonra ders çalışmaya oturdum 2 bucuk saat aralıksız ders çalıştım
Kalktım hemen evi süpürdüm
Tuvaletleri yıkadım
Komsumla kahve ictim
Meteyi aldım geldim
Yemek yaptım fırında patatesli tavuk mercimek corbası pilav
Yufka vardı börek sardım buzluga attım
Mutfağı topladım
Mutfak dolaplarını aspiratörü yag sökücü sıktım sildim
Bugun
Sabah yatakları topladım
Kahvaltı ve beslenmelerini hazırladım
Meteyi bıraktım geldim komsuma cıktım kahvaltı yaptık
İndim duşa girdim
2 saat ders çalıştım
Saçıma fön cektim
Evi süpürdüm
Meteyi alıp geldim
Yemek yedirdim
Kendi dolabımı düzelttim
Akşam yemeği hazırladım
Fırının icini temizledim
Ardanın odasına eşime duvara raf taktırdım
Kitaplarını yerleştirdik hep beraber
Kitaplarını koydugum dolabı düzenledim atılacakları attım
Meteyi uyuttum🫠🫠

Kızlarıma koymadığım için ,içimde kalan isim 😍😍 çok seviyorum bu ismi 😍iki kızımda düşündüm nasip olmadı son çocuğuma hamileyken kız olursa kesinlikle mihra olacak dedim oda erkek oldu 😂 😂
Ahh bee nasip değilmiş ☺️ ben de koymasaydim içimde kalacaktı başka bi isme ısınamadım 🥰
çok değişik bi isim kızılcık şerbeti dizisindede mihri vardı :KK37:
Mihri'den türeyen bi isimmiş abla bildiğim kadarıyla güneş demek
Diger bi anlamı da yardımsever anlayışlı hoşgörülü demekmiş

Back
X