- 12 Haziran 2019
- 19.894
- 122.802
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar
Bugün hastane işleriyle uğraştık 4 te ancak eve gelebildik çok yoruldum ayaküstü dolaşmaktan ama çok şükür birşey çıkmadı
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı sürekli tekrarlıyor tek kullanımlık antibiyotik veriyorlardi bu sefer 10 günlük antibiyotik verdi kullanacam inşallah geçerayrica kültür testi verdim birsey çıkarsa ona göre antibiyotik tedavisi başlanacak
Geçmiş olsun baloncukHayırlı akşamlar
Bugün hastane işleriyle uğraştık 4 te ancak eve gelebildik çok yoruldum ayaküstü dolaşmaktan ama çok şükür birşey çıkmadı
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı sürekli tekrarlıyor tek kullanımlık antibiyotik veriyorlardi bu sefer 10 günlük antibiyotik verdi kullanacam inşallah geçerayrica kültür testi verdim birsey çıkarsa ona göre antibiyotik tedavisi başlanacak
Başka bir şey çıkmasında buna şükür baloncuk inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsunHayırlı akşamlar
Geçmiş olsun.Sağolun teşekkür ederim canlar
Kötü birşey çıkmasından korkuyordum Allah'a şükür birşey çıkmadı![]()
Geçmiş olsun baloncuk bol c vitamini tüket oda iyi geliyormuş idrar yolu enfeksiyonunaHayırlı akşamlar
Organik kremler var penyez icinde kimyasal olmayan kokusuz nemlendirme ihtiyacı duyuyosan onlardan alabilirsin ben simdi bi deokrem diye bisey aldım krem seklinde koltuk altına sürüyosun tamamen dogal yaglardan oluşan bi kokusu var ve cok güzel onun cilt bakım kremleride var aynı şekildeBende o da yok abla
krem vs.. hiç kullanmıyorum
Alerjik durumdan dolayı, beni hemen tıkıyor kokulu şeyler
Yok malesef aryacım akacakKızlar burun akıntısına bir çareniz var mı? Bugün gezmeye gittim rezil oldum yafış fış hiç durmadı.
Evet ama başına oturup başlayamadım
evet topik açmıştı en son kpss
Ahh bee nasip değilmişKızlarıma koymadığım için ,içimde kalan isimçok seviyorum bu ismi
iki kızımda düşündüm nasip olmadı son çocuğuma hamileyken kız olursa kesinlikle mihra olacak dedim oda erkek oldu
![]()
![]()
Mihri'den türeyen bi isimmiş abla bildiğim kadarıyla güneş demekçok değişik bi isim kızılcık şerbeti dizisindede mihri vardı![]()