• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemediğimiz laf kalmadı ne kabalığım ne agresifliğim cahilliğim kaldı yahudi sevicilik yapanlar şak şaklandı biz de "o dua eden tayfa" diye adlandırıldık küçümsendik.

MssPARE MssPARE de şahittir hepsine.
Lanet olsun dedim saçma salak muhabbetleri görmek fazla geldi.
Bi gün düşündüm niye önemsediğim sevdiğim şeyleri sevmediklerimle paylaşayım ki dedim kapattım profilimi paylaşımı da bıraktım.
Gözlerim temizlendi resmen.

Burda siz varsınız diye devam ettim kendim de iş güçe çok zorlandığımdan destek almak için.
Geçmişi okumadım öncelikle bunu yazayım

Kim canini sıktı onuda bilmiyorum bildiğim tek şey Bonusum bu konudaki hassasiyetin

Aynen dediğin gibi profilde filistine yapılan soykırımı paylaştıkça bizler arap sevici olduk

Hiç unutmuyorum benim bi paylaşımına yapılan algıları bana yapılan hakaretler ... çocuklar ölüyor dediğimde hiç üzülmem diye yazıldı büyüyünce hamas olucak iyi oldu diye yazıldı en acısı ise dua grubunda olupta o kişilerle ters düşmemek için beğeni yapanlar oldu

Gidin siz salavat okuyun lanet edin sizin yeriniz burası değil diyenler oldu

Buna rağmen soykırımın başından beri dua konuları açtım
penyez83 penyez83 canımla birlikte ne okuyalım hadi şu dua da Esnada olsun diye bir sürü konular açıldı sağolsun okumalara katilan pek çok arkadaş oldu

Allah razı olsun her duada sen vardın Bonusum senle de fikir alış verişi yaptık penyezimin konuları vardı

Şükür Elhamdülillah birlikte dualar yaptık Rabbim inşallah yok etsin bir an evvel o katilleri

Ve bu tepkileri yapanlar insan hakları çocuk hakları kadın hakları yasam hakkı hatta hayvan hakkı diye sözde hakları savunan ama ölen çocuklara iyi oldu diyenleri bilge ilim okumuş yazmış bu dünyaya bir dünya katkısı olmuş🤣 kk üyeleri hanı biz yobazsız cahiliz ya onlar çok ilerideler ya neyse

Hele biri vardı bazı kesimi rahatsız edicem ama olsun zafer işareti yapıp her gün ama her gün foto attı ramazan ayında bile Allah kalplerine ilham versin ne diyeyim

Yazacak olsam çok yazarım ama malum bu sayfa çok takip ediliyor biri çıkar şimdi ters laf eder sayfanın huzuru kaçmasın yazan olursada cevap vermiyelim ama cidden doluyum

Bonusum sen üzülme yeter❤

Ortopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.

Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler :KK51:

Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.

Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler :KK51:

Geçmiş olsun

Günaydın mutlu haftalar 🌺💕🌺💕🌺😍🥰🌺🥰🌻💕🌻

Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür

Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum

Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤💕🌺🌻🥰😍😇🌺🌹😇😘🌺😍😍🌻💕

Eki Görüntüle 3654065
hoşgeldin parecim :KK60:
iyiyiz çok şükür , sen nasılsın annen , baban nasıl oldular
kışlık hazırlıklarını bitirmişsin ne güzel güzel günlerde yemek nasip olsun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Nisan baya uzak banada tomografi için 23 ekimi verdiler Dr ye gittiğim tarih 3 eylüldu düşün artık
Kronik rahatsızlıklar için özel ücret almıyor devlet karşılıyor bide özele bak istersen

MssPARE MssPARE hoşgeldin canım özlettin kendini ❤️
Hoş buldum selincim
🥰olabildiğince kışa ve öz oldu👍😊
hoşgeldin parecim :KK60:
iyiyiz çok şükür , sen nasılsın annen , baban nasıl oldular
kışlık hazırlıklarını bitirmişsin ne güzel güzel günlerde yemek nasip olsun
Hoş bulduk🌹💕🌺 şükür iyiler kendi kendilerine idare ediyorlar bende aynen kışlık hazırlıkları yaptım çok şükür Rabbim hepimize sağlıkla huzurla yedirmeyi nasıl etsin

Kışımızda bol bereketli yağışlı olsun Rabbim rahmetini bol versin

Çok uzakmış ya 😢

Hoş buldum sedacim.hayalcim
Nasılsınız Kızlar 💕🌹
Selam herkese,
hoş geldin sen de MssPARE MssPARE
ay ben de hoş geldin diyebildim burada :)

hafya sonu yine lililili geçti..
bazen iş yerinde dinlendiğimi hissediyorum..

hayırla huzurla sağlıla sevinçlerle dopdolu olsun haftamız :)
Hoş buldum 🌹
Sizde hoşgeldiniz😊 yenisiniz sanırım eğer nick değiştirmediyseniz eski üyemisiniz

Ben çok uzun zamandır burdayım bu yaz pek bu konuya giremedim ara ara yazdım.ciktim
Size hiç denk gelmedim😊

Back
X