Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişi okumadım öncelikle bunu yazayımYemediğimiz laf kalmadı ne kabalığım ne agresifliğim cahilliğim kaldı yahudi sevicilik yapanlar şak şaklandı biz de "o dua eden tayfa" diye adlandırıldık küçümsendik.
MssPARE de şahittir hepsine.
Lanet olsun dedim saçma salak muhabbetleri görmek fazla geldi.
Bi gün düşündüm niye önemsediğim sevdiğim şeyleri sevmediklerimle paylaşayım ki dedim kapattım profilimi paylaşımı da bıraktım.
Gözlerim temizlendi resmen.
Burda siz varsınız diye devam ettim kendim de iş güçe çok zorlandığımdan destek almak için.
Iyiyim canim ev temi:ligine başladımHoşgeldin kolay gelsin
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Allahın izniyle temiz çıkar inşallahGünaydın
Bugün meme kontrolü için hastaneye geldim. Bakalım sonuçlar ne olacak? Dualarınıza talibim.
Ortopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler![]()
hoşgeldin parecimGünaydın mutlu haftalar
Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür
Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum
Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤⚘
❤
Eki Görüntüle 3654065
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinOrtopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler![]()
Hoş buldum selincim
Hoş buldukhoşgeldin parecim
iyiyiz çok şükür , sen nasılsın annen , baban nasıl oldular
kışlık hazırlıklarını bitirmişsin ne güzel güzel günlerde yemek nasip olsun
Çok uzakmış yaOrtopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın
Bugün meme kontrolü için hastaneye geldim. Bakalım sonuçlar ne olacak? Dualarınıza talibim.
HoşgeldinMssPARE
Hoş buldumSelam herkese,
hoş geldin sen deMssPARE
ay ben de hoş geldin diyebildim burada :)
hafya sonu yine lililili geçti..
bazen iş yerinde dinlendiğimi hissediyorum..
hayırla huzurla sağlıla sevinçlerle dopdolu olsun haftamız :)