• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

herkese selam

bugün hava bildiğiniz soğuk

ilk defa uzun kollu giyindim

sabah ne insan trafiğim oldu benim de

bir arkadaşa lenfome denilmiş, ped çekildi, annem dahiliyey geldi, yine başka bir arkadaşın polipleri varmış akşamdan yatırıdılar şimdi bekliyor onlara işlem yapılacak

telefonşar bir yandan işime adapte olamadım öyle dyim..

birazdan yavaş yavaş işlerimi ele alayım :)

herkese iyilikler olsunnn şifaalar versin Rbbim

ve Gazza canımız Gazze Filistin binlerce kez şükürler olsun ALLAH zaferlerini daim ve baki kılsın.

maşallah senin bebişte baya büyümüş :KK200: ayrıntılı ulturosana girdinmi ? biz 21 de girmiştik
aranızda 5 hafta varmış
Limonsuzzcay Limonsuzzcay senden sonramıydı :KK49:
Bugün 21.2 günlük 🤗
Evet abla geçen perşembe girdim detaylıya çok şükür her şey yolunda 🥰

Yaşamayan anlamıyor sero geçen arkadaşa anlatıyorum gülüyor 🥹
Benim de bazı kokulara hassasiyetim oluyor. Özellikle ağır , baharatlı ve kötü kokulara 🫣Ben de dün girdim canım şükür herşey yolunda dedi. Ama 15/20 dakika sürdü daha uzun bekliyordum.
Fetal ağırlık 402 gr yazıyor abla raporda
Dünden beri görememiştim sen yazınca iyice bakıp buldum 😅 EFW 405 g yazıyor
Almaz mıydın bir dal :confused:
Biz yaptık herkes yapsın 😅

Çok mantıklı
Evdeyken bebekle çok ilgilenmiyorum ben de 😂
Geçen gün uzun zaman sonra altını değiştirdi sen nasıl zapt ediyosun bu çocuğu diyo 😂
Bence bu ona yeter
Ya bu evdeyken erkeklerin standart cümlesi sanırım. Yani şuan benim kızım büyük olduğu için duymuyorum tabi ama geçen yıllarda çok duyardım. Annelik zor annelik zor diye 😀

Yani topikte çok yazan yok onu demek istedim

İş niye yapamıyon kız. Ben de eşim evdeyken iş yapasım gelir aksine 😀
Bazen uyuduğu için ses olmasın diye. Bazen de o otururken harlı harıl iş yapasım gelmiyor zoruma gidiyor bazen 😂
Galiba benimki şey.. Bak ben her gün böyle iş yapıp yoruluyorum demek hahahah
Olabilir 😅 aslında güzel yöntem 😅

Bugün 21.2 günlük 🤗

Benim de bazı kokulara hassasiyetim oluyor. Özellikle ağır , baharatlı ve kötü kokulara 🫣Ben de dün girdim canım şükür herşey yolunda dedi. Ama 15/20 dakika sürdü daha uzun bekliyordum.

Dünden beri görememiştim sen yazınca iyice bakıp buldum 😅 EFW 405 g yazıyor

Biz yaptık herkes yapsın 😅
maşallah canım sizin hayalle baya yakın ozaman bebişler :anne:

Haklısın .
Bir kaç gündür öyle.

HeySero HeySero
Sen nasılsın seda. Merak ediyorum normal hayatında da hep böyle sakün misin. Bazen imreniyorum bu haline senin. Çünkü ben hiç böyle biri değilim. Sen sanki hep mutlusun gibi maşallah diyelim inşallah öylesindir ve daim olsun 🤲

Back
X