- 12 Kasım 2018
- 3.585
- 5.168
- 158
baktım da şimdi konu çok geride kalmış :)Ben de olmuştu 6 ay mutfağımın kapısı kapalı kaldı.. çeken bilir onu![]()
hamileyken diye belirteyim bari :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım da şimdi konu çok geride kalmış :)Ben de olmuştu 6 ay mutfağımın kapısı kapalı kaldı.. çeken bilir onu![]()
Geçmiş olsunAllah razı olsun canımbeyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
![]()
Çok teşekkür ederimEslinna çok geçmiş olsun bununla geçmişler olsunn
Allahyardımcın olsun inşaallah
kızlar herkese selam olsun
MssPARE maşaallah maşaallah, ellerine sağlık olsun.. Güle güle sağlıkla kullanın inşaallah
benim halılar öylece geldi bekliyor ay sonuna planlıyorum dip bucak komple yeniden temizlik ve halıları sererek missss
allah ım hepimize huzurla sağlıkla neşeyle bereketimizle tüm ailemiz sevdiklerimizle oturmayı nasip etsin
MssPARE temizliğim bitsin ben de çok rahatlayacağım hakkaten.. İnsanın üzerine konulmuş bir çuvalla gezmek temizlenmeyen yerleşilmeyen ev :)
ben hiç 3.bir şei tutmuyorum artık
evim neredeyse boş fazlalığa tahammülde azalıyor geçen zaman içinde ://
Allah anneciğini de şifaa versin inşaallah
Sanada kolay gelsin kışın tertemiz oturalim evimiz deEslinna çok geçmiş olsun bununla geçmişler olsunn
Allahyardımcın olsun inşaallah
kızlar herkese selam olsun
MssPARE maşaallah maşaallah, ellerine sağlık olsun.. Güle güle sağlıkla kullanın inşaallah
benim halılar öylece geldi bekliyor ay sonuna planlıyorum dip bucak komple yeniden temizlik ve halıları sererek missss
allah ım hepimize huzurla sağlıkla neşeyle bereketimizle tüm ailemiz sevdiklerimizle oturmayı nasip etsin
MssPARE temizliğim bitsin ben de çok rahatlayacağım hakkaten.. İnsanın üzerine konulmuş bir çuvalla gezmek temizlenmeyen yerleşilmeyen ev :)
ben hiç 3.bir şei tutmuyorum artık
evim neredeyse boş fazlalığa tahammülde azalıyor geçen zaman içinde ://
Allah anneciğini de şifaa versin inşaallah
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Sanada kolay gelsin kışın tertemiz oturalim evimiz de
Fazla eşya insani manevi de yorarmis heleki eski eşyalar çünkü yaşanmışlıkları olduğu için negatif etkilermiş
O yüzden kurtulmak lazım ama.maalesef bizim bahçede taaaaa dedemin babasından kalan bir şeyleri babam saklıyor![]()
Eslii çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahAllah razı olsun canımbeyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimEslii çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahşimdi nasılsın ?
Geçmiş olsunHiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvettihemşireye söylemekte saat 5 geçince aklıma geldi
![]()
geçmiş olsun Allah şifalar versin doktora gittinmi kullandığın ilaç varmıHayırlı günler hanımlar ne yapıyorsunuz Nasılsınız ben iyi ki hafta sonu eşimin engellemelerine rağmen iş yapmışım Çünkü Kayınvalidemin kız kardeşleri ve onların kızları gelinleri vesaire toplanıp bize gelmek istediler çok fazla işim yok bir tatlı yapacağım anlaştık Herkes bir şey getirecek Ben de tiramisu yapmayı düşünüyorum ama temizlik yapmam lazım bu aralar çok stresliyim saçım ve yüzüme kadar artık egzamam vurdu uykusuzluk yorgunluk![]()
Geçmiş olsunAllah razı olsun canımbeyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
![]()
Evet abla çok iyi oluyo@doluanay dün senmi önermiştin papatya buharını sinüzit için
bende ibrahim saraçoğlundan baktım nasıl yapılıcağına kaynatıp 5 dakika buharına duruyosun 10 dakika arayla toplam 3 defa yapılıyo bi hafta on gün yapın diyo sinüsler boşalıncaya kadar
bugün başım ağrımıyo fayda etmeye başladı herhalde![]()
![]()