- 13 Ağustos 2022
- 8.036
- 36.968
- 498
Mide bulantıların nasıl kusuyor musun ?İnşallah hayalcim Allâh razı olsun. 8 henüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantıların nasıl kusuyor musun ?İnşallah hayalcim Allâh razı olsun. 8 henüz![]()
Amin sağolasın eslinnaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah![]()
Dün serum taktırdım. Bugün bir tık iyiyim. Bakalım yarına Allâh kerimMide bulantıların nasıl kusuyor musun ?![]()
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kolay ve sağlıklı doğum nasip etsinEvet canımmm
He kız
Evett
Amin bonuscan inşallah
Allah razı olsun abla amin inşallah![]()
Serum işe yarıyorsa ne mutluDün serum taktırdım. Bugün bir tık iyiyim. Bakalım yarına Allâh kerim![]()
Allah razı olsun ablaHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin
Yaa ben diğer iki hamileliğimde de serum takılınca iyi geliyordu. Kız nasıl fayda etmiyorSerum işe yarıyorsa ne mutlumaşallah
bana asla fayda etmiyor
![]()
Kaç kez acillik oldum çıktığım zaman iyi oluyorum birkaç saate tekrar aynıydım ben ya. En son hemşire dedi ki buraya geliyorsun çok mikrop var boşuna gelip enfeksiyon kapma o öyle dedi diye bir daha gitmedim.Prilam hala devam ediyorum ben. Zoferde kullandım bi ara ona rağmen kustum ben ya. Bi doktor dedi ki kimi bünye ne kullanırsa kullansın geçirmiyor.Yaa ben diğer iki hamileliğimde de serum takılınca iyi geliyordu. Kız nasıl fayda etmiyor
Aynı zamanda günde 2 prilam 2 zofer içiyorum. Zoferi zorda kalırsam 2
Maşallah bonus kolay gelsinHuzurlu günler
Bi gelemedim tam yazim diyorum bişey çıkıyor.
Koltuk falan yıkıyorum temizliklerdeyim
Amin selincim Allah razı olsunpapatyamm abla başınız sağ olsun rabbim ailesine sabır versin
İlk defa benden kötüsünü duydum. tebrik ederimKaç kez acillik oldum çıktığım zaman iyi oluyorum birkaç saate tekrar aynıydım ben ya. En son hemşire dedi ki buraya geliyorsun çok mikrop var boşuna gelip enfeksiyon kapma o öyle dedi diye bir daha gitmedim.Prilam hala devam ediyorum ben. Zoferde kullandım bi ara ona rağmen kustum ben ya. Bi doktor dedi ki kimi bünye ne kullanırsa kullansın geçirmiyor.
Ben hamileyken grip olduğumda bana serum takmadılarYaa ben diğer iki hamileliğimde de serum takılınca iyi geliyordu. Kız nasıl fayda etmiyor
Aynı zamanda günde 2 prilam 2 zofer içiyorum. Zoferi zorda kalırsam 2
Ben hamileyken grip olduğumda bana serum takmadılar
sadece özel bitkisel şurup içebildim.
Öksürdüğümde falan.
Anladım evetGrip için falan takılmıyor zaten seda gebelikte. Bulantı için benim dediğim
Rabbim tamamına erdirsin kuzum bebişin sağlıkla huzurla gelsinBen yaklaşık bir haftadır anneme yatıyorum midem bulanıyor
Dün gece serum takıldı bi tık iyiyim.
İş yapmayı özledim evet :)
Yarın 23 haftalık olacağım hala ilaç kullanıyorum seroİlk defa benden kötüsünü duydum. tebrik ederim![]()
Allah razı olsun canım inşallahRabbim tamamına erdirsin kuzum bebişin sağlıkla huzurla gelsin![]()
Ya tuz biber işte bunlarda. 40 hafta da geliyor geçiyor bu halimize şükürYarın 23 haftalık olacağım hala ilaç kullanıyorum seroona rağmen kusuyorum burnuma kötü kokular geliyor
![]()