• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa ben diğer iki hamileliğimde de serum takılınca iyi geliyordu. Kız nasıl fayda etmiyor
Aynı zamanda günde 2 prilam 2 zofer içiyorum. Zoferi zorda kalırsam 2
Kaç kez acillik oldum çıktığım zaman iyi oluyorum birkaç saate tekrar aynıydım ben ya. En son hemşire dedi ki buraya geliyorsun çok mikrop var boşuna gelip enfeksiyon kapma o öyle dedi diye bir daha gitmedim.Prilam hala devam ediyorum ben. Zoferde kullandım bi ara ona rağmen kustum ben ya. Bi doktor dedi ki kimi bünye ne kullanırsa kullansın geçirmiyor.

Kaç kez acillik oldum çıktığım zaman iyi oluyorum birkaç saate tekrar aynıydım ben ya. En son hemşire dedi ki buraya geliyorsun çok mikrop var boşuna gelip enfeksiyon kapma o öyle dedi diye bir daha gitmedim.Prilam hala devam ediyorum ben. Zoferde kullandım bi ara ona rağmen kustum ben ya. Bi doktor dedi ki kimi bünye ne kullanırsa kullansın geçirmiyor.
İlk defa benden kötüsünü duydum. tebrik ederim 😀

Yaa ben diğer iki hamileliğimde de serum takılınca iyi geliyordu. Kız nasıl fayda etmiyor
Aynı zamanda günde 2 prilam 2 zofer içiyorum. Zoferi zorda kalırsam 2
Ben hamileyken grip olduğumda bana serum takmadılar
sadece özel bitkisel şurup içebildim.
Öksürdüğümde falan.

Back
X