Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünküme bendeki terazı çok takık özelikle alacak listesi hiç bitmiyor bu liste hep kendi üzerine saçımın her teline ayrı şapuanı elimin kremi yüzümün kremi sağ tarafıma başka deodorant sol tarafıma başka benim keyfim benim özel alanım benim 12334566 tane kiyafet içinde her gün giydiği kiyafet üzerine olmaz yıkama talimatı verir kilo alınca bana suç bulur sen bunu yanlış yıkadın yine çekti diye eve her giriş çıkışta kiyafet çorap değişir çorapların deseni çok öneli öyle çizgili olmıyacak düz desenBende teraziyim neyimiz varmış![]()
Geçmiş olsun seroMaşallah herkesler faliyette
Gece kızım ateşliydi bende sabah kalktım onu doktora götürdüm, ordan da anneme geçtim. Hiçte bişey yapasım yok saygılar sevgiler.. Hürmetler
Benim de ortancanın doğum günüsü yüce teraziler bitmediler 2 aydır![]()
Mutlu yılları olsun evlatlarınızın nice güzel yaşlar yaşayasınlar inşaAllahbenimde ortanca oğlanın pazar günüydü
o terazilerin havaları beni öldürecek
hayırlı sağlıklı yaşları olsun bonusum![]()
amin kuzumGeçmiş olsun sero
Mutlu yılları olsun evlatlarınızın nice güzel yaşlar yaşayasınlar inşaAllah
Ne yok ki...
Abovvv senin terazi hakatten yorucuymuş efserçünküme bendeki terazı çok takık özelikle alacak listesi hiç bitmiyor bu liste hep kendi üzerine saçımın her teline ayrı şapuanı elimin kremi yüzümün kremi sağ tarafıma başka deodorant sol tarafıma başka benim keyfim benim özel alanım benim 12334566 tane kiyafet içinde her gün giydiği kiyafet üzerine olmaz yıkama talimatı verir kilo alınca bana suç bulur sen bunu yanlış yıkadın yine çekti diye eve her giriş çıkışta kiyafet çorap değişir çorapların deseni çok öneli öyle çizgili olmıyacak düz desen
bunlara özen gösteren çocuk ev düzeni konusuda tarma duman venüs etkisi işte birtek ben ben bacımsu
sweetgirlcandy sizlere mesajı var
Selam kızlar annem düştü el bileği kırıldı. Tavsiyeleriniz var mı sanki topikten birisi çok iyi geliyor kırığa diye bişey paylaşmıştı öyle hatırlıyorum. Kelle paça, kolajen, c vitamini alıyor. İğde çekirdeği ve unu da iyi geliyor diye biliyorum ama başlamadık ona daha
ondan bize sıra gelmiyor bacımsu
Abovvv senin terazi hakatten yorucuymuş efserama ev düzeni şeyi kendi evi olunca duzeliyor merak etme kendimden biliyorum
bende anneme çok çektirmiştim
![]()
Bu kadar bakımdan bahsedince kız sandım ya benondan bize sıra gelmiyor bacımsu
onun kremi süsü bitmiyor olan garibim iki kıza oldu onun kadar süslü değiller
doğum gününüz kutlu olsun canım ,nice mutlu ,sağlıklı yıllarınız olsunGünaydın
Dün oğlumun doğum gününü yaptık iki gündür bakamadm inşallah herkes iyidir![]()
kızların tüm hakklarını oğlan çocuğum kullanıyor yani en son kıl tüy konusunda ben böyle gezemem bacaklarıma lazer yaptırayım demiştiBu kadar bakımdan bahsedince kız sandım ya benAllah yardımcınız olsun efser yav bakımlı erkekte zor olur tabi
![]()
Geçmiş olsun sero![]()
Teşekkürler hanımlarGeçmiş olsun Serocum![]()
Bilmem ki canım belki depenyez83 abla hani kuyruk yağı, sürüyorlar ya onu mu hatırladı acaba sivit
Ancak içiyorum
kızların tüm hakklarını oğlan çocuğum kullanıyor yani en son kıl tüy konusunda ben böyle gezemem bacaklarıma lazer yaptırayım demişti![]()