• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende teraziyim neyimiz varmış :confused:
çünküme bendeki terazı çok takık özelikle alacak listesi hiç bitmiyor bu liste hep kendi üzerine saçımın her teline ayrı şapuanı elimin kremi yüzümün kremi sağ tarafıma başka deodorant sol tarafıma başka benim keyfim benim özel alanım benim 12334566 tane kiyafet içinde her gün giydiği kiyafet üzerine olmaz yıkama talimatı verir kilo alınca bana suç bulur sen bunu yanlış yıkadın yine çekti diye eve her giriş çıkışta kiyafet çorap değişir çorapların deseni çok öneli öyle çizgili olmıyacak düz desen
bunlara özen gösteren çocuk ev düzeni konusuda tarma duman venüs etkisi işte birtek ben ben bacımsu

Maşallah herkesler faliyette

Gece kızım ateşliydi bende sabah kalktım onu doktora götürdüm, ordan da anneme geçtim. Hiçte bişey yapasım yok saygılar sevgiler.. Hürmetler
Geçmiş olsun sero 🌸

Benim de ortancanın doğum günüsü yüce teraziler bitmediler 2 aydır :confused:
benimde ortanca oğlanın pazar günüydü
o terazilerin havaları beni öldürecek :KK53:
hayırlı sağlıklı yaşları olsun bonusum 💐
Mutlu yılları olsun evlatlarınızın nice güzel yaşlar yaşayasınlar inşaAllah

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sizlere mesajı var

Selam kızlar annem düştü el bileği kırıldı. Tavsiyeleriniz var mı sanki topikten birisi çok iyi geliyor kırığa diye bişey paylaşmıştı öyle hatırlıyorum. Kelle paça, kolajen, c vitamini alıyor. İğde çekirdeği ve unu da iyi geliyor diye biliyorum ama başlamadık ona daha

sweetgirlcandy sweetgirlcandy çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzum valla herkesin bildiğim kolejenden zengin ne varsa bıldırcın yumurtasını süte çığ katıp anneme içirmiştik iyi geldi demişti
birde saçma mı artık gerçekmi bilmiyorum bir arkadaşta abisi için doktor jelbon tarzı şekerlemeler önerdi demişti ona çok şaşrmıştım komik gelmişti.
içindeki sığır jeladinindenmi çok anlam veremedim
diğer bildiklerinin yanında bunları biliyorum

:63:
çünküme bendeki terazı çok takık özelikle alacak listesi hiç bitmiyor bu liste hep kendi üzerine saçımın her teline ayrı şapuanı elimin kremi yüzümün kremi sağ tarafıma başka deodorant sol tarafıma başka benim keyfim benim özel alanım benim 12334566 tane kiyafet içinde her gün giydiği kiyafet üzerine olmaz yıkama talimatı verir kilo alınca bana suç bulur sen bunu yanlış yıkadın yine çekti diye eve her giriş çıkışta kiyafet çorap değişir çorapların deseni çok öneli öyle çizgili olmıyacak düz desen
bunlara özen gösteren çocuk ev düzeni konusuda tarma duman venüs etkisi işte birtek ben ben bacımsu
Abovvv senin terazi hakatten yorucuymuş efser 🫠 ama ev düzeni şeyi kendi evi olunca duzeliyor merak etme kendimden biliyorum 🫢 bende anneme çok çektirmiştim 🥲

sweetgirlcandy sweetgirlcandy sizlere mesajı var

Selam kızlar annem düştü el bileği kırıldı. Tavsiyeleriniz var mı sanki topikten birisi çok iyi geliyor kırığa diye bişey paylaşmıştı öyle hatırlıyorum. Kelle paça, kolajen, c vitamini alıyor. İğde çekirdeği ve unu da iyi geliyor diye biliyorum ama başlamadık ona daha
sweetgirlcandy sweetgirlcandy geçmiş olsun sweet kelle paça çorbası kolajen biliyorum bende. İnşallah en kısa sürede iyileşir 🎈

kızlar kahve molasına geldim 🤗
penyez83 penyez83 kahve saatin değişmediyse gel😘
Ancak içiyorum :kahve:

20251020_153520.webp

Back
X