- 20 Mayıs 2024
- 1.620
- 8.641
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide özledik , hoşgeldin canım![]()
Hello
Benii özledinizzz mii![]()
Özlemezmiyizzz çiçeğimmm nasılsın![]()
Hello
Kuzuumm![]()
Hello
Bu sabah aklıma geldin valla tinnoş dedim bi kediyle hatır sorayım![]()
Hello
Özlemez olurmuyuz canım![]()
Hello
Zaman çabuk geçiyor...Ben öğlen evi toplayıp çıktım biraz işim vardı sonra fiziğe gittim geldim saat 5 olmuş şaka gibi.
Fiziğe çıkmadan işimi bitirmeliyim
İkinci üyelikten ceza aldığını tahmin etmiştim nasıl girdim diye hava atıyorsun birdeSelam hanımlar uzun zamandır yoktum nasılsınız
kadınlar kulübünde cezaliydim sebebi de eski konularımi silmisim tabi ben uzun süre anlamadım hatta bir konuya yaptığım yorumdan sandım neyseki cezam bitti aranızda yim
Beni soracak olursanız mental olarak iyi hissetmiyorum bu surecte sürekli misafir agirladim hayırlı olsuna gelen giden en son annem babam bir duüğüm dolayısi ile geldi gitti acele ile annem doğumda gelemedi bari bunda görürüm doya doya hasret gideririm demiştim ama olmadıaylardır evden cikip adam akıllı güzel bir an yaşamadım hep evdeyim ne bir gezme ne bir manzara üstüm basim perperisan canım şekerli bişi istedi yapamadim
doğumdan sora ilk kez adet oldum ve bu beni oldukça kırılgan ,hassasçökmüş bitmiş yaptı, ilgi alaka görmek isterken tamamen boşluğa düştüm. tam dibi görmeden de yükseğe cikabilirmiyim bilmiyorum bugün esime sitem ettim o hala işinin derdinde gören sanir asgari ücret almıyor da o işyerinde müdür yada oranın sahibi zorla bir yemek yaptim evle alakalı ettiğim stres temiz tutma çabam herşey sanki sadece bana ait olan bişey mis gibi üzerime yapıştı bugün hiç bsii yapamadim sonunda error verdim