• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Bendeee yaptım sporumu senin eklediğini yapıyorum daha diğerlerini yapamadım bebek izin vermiyor :cry: ilerleyen saatte yapsam olur dimi bide şey sorcaktim kızımda benimle birlikte yapıyor bi zararı olmaz dimi örtmenim o_O
Canım sadece onu yapsan da olur, kızın da yapsın hiç bir şey olmaz 😘
gunaydinlar bugün daha enrcikim. sabah bir fincan kahve ictim. simdi de leslie 1 mil yaptim. biraz is yapip kahvaltı yapicam insallah.
Harika 😍
Leslie 3 mil yaptım (15 dk)
Harika 😍
En güzel video yukarı attığım bence (5km)
Benim eklediğim yağ yakmaya yönelik, bu attığını da biliyorum çoğunu yapmışlığım var 😘
Selaam...
Leslie 3 mil (45 dk) yaptım sabah herkes uyurken 😉
Harika 😍
Nego Nego
dün akşam spor yapıldı.
Bugün detoks a başlandı. Yanlışlıkla 1 dondurma yedim ama
Tamam canım harika 😍

88C7F1EC-168D-49F1-B33E-30D9FB6ED8C6.jpeg

Hangisini indiriyim canımmm kilo vermeyi hedefliyorum hızlı bi şekilde ben bilmiyorum tam bunlar ayrı ayrı nedir ne işe yarar Nego Nego

Bildirim yapmayanları çıkarıyorum, istikrar önemli demiştim, gevşek tutunca bir manası kalmıyor, o zaman motive olamayız değil mi?
Kesin yapacak olanlar ve de ben yokum diyenler lütfen mesajıma cevap yazsın.

Spor listesi

Gamze_nur08 Gamze_nur08
BettyRuble BettyRuble
Bonus Bonus
C Calcifer
M I N E R V A M I N E R V A
Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Tansu
malipina malipina
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
pawlover pawlover
ayseMsb ayseMsb
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
mn5822 mn5822
p a t u l i p a t u l i
jnci jnci
Nego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımda 🤦🏻‍♀️

Nego Nego canım senin eklediğinle farklı mı yani benim ki ona göre yapayım bende 😘😘 benim eklediğim basıl sence ben hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 2660913
Hangisini indiriyim canımmm kilo vermeyi hedefliyorum hızlı bi şekilde ben bilmiyorum tam bunlar ayrı ayrı nedir ne işe yarar Nego Nego
Canım benim eklediğim birinci olan yap yakmaya yönelik
Aşağıdaki güçlendirilmiş yürüyüş
Üstteki hızlı yürüyüş
Peki benim başta attığım ney arasındaki fark ne canım
Senin attığın da güzel istersen onu yap ama fast olanlar yap yakmaya yönelik, iyi terletiyor yoruyor
ben yine sil baştan oldum.😣 sabah cok iyi yaptim kahvaltimi ama 3 saati gecince titreme oluyor biseyler yiyene kadar🙄
Canım kahvaltı da karbonhidrat ağırlıklı yediysen çabuk acıkırsın. Pes etmek yok spora devam, olacak 💪💪
Nego beni çıkarabilirsin yapamadım fırsat bulamadım, karmaşık her şey şu an hayatımda 🤦🏻‍♀️
Tamam canım 😘
Nego bugün spor da yapamicam gibi veterinerde işimiz yeni bitti kız kötüledi
Ah canım sayfaya bakamadım eve yeni geldim, çok üzüldüm :(

Back
X