• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Bak onu yaptım işte 😄
Harika 😍
Yapamadım tatlım misafir geldi 🙈🙈🙈
Hadi ya :(
Günaydınn dünde yaptım bugünde yaptım :spor:
Harikasın canım bu azimle güzel kilo vereceksin 😍😍
:olamaz: :olamaz:

Ama bugün denize gidicem:KK58:
Peki 😍
Dun sporumu yaptim. Ama bugun daha yapamadim. Bugun tartildim. 67.3 kiloyum. Bayrama kadar 64-65 olsam super olacak 😁
Harika 😍 ulaşırsın kesinlikle 💪💪

ortalığı toplu tutmaya çalışıyorum. Nasıl ter attım bir bilsen 🤣🤣🤣
Olmaz spor şart :rolleyes: :rolleyes:
Dün yapamadım çok yoruldum akşam üstü de evde değildim geç geldim. Eşim geldi yemek falan derken unuttum. Şimdi anlamadım ben hangi sporu yapıyoruz herkes bişeyler paylaşmış😟 bildiirmde gelmedi ayrıca
İlk mesaj da var spor videosu yazıyor. Etiket yaptım bildirimin benimle ilgisi yok canım 😘

Düzenli evimiz & hayatımız dedik madem ,o zaman buna bedenimiz de dahil olsun. Birlikte haftalık ,aylık belirlediğimiz sporları menü listesini uygulamaya çalışalım.
Elimizden geldiği kadar motive edelim birbirimizi. İstikrar çok önemli o yüzden liste de ki arkadaşlarım aksatmadan sporumuza uyalım. Dileyen menü de paylaşabilir ve benim haftalık eklediğim menüyü yapabilir. Eklediğim sporu yapmak şart ama on da taviz yok:KK54:

Bu mesaja spor videolarını ve menü listesini ekleyip ,gerektiği zaman düzenleyeceğim.

Ölçülerimizi de bugün alalım lütfen. Bir ay sonra nasıl bir fark olacak görelim :KK37:

Herkesin yapmak zorunda olduğu video Leslie Fast Walking in 30 minutes

İkinci video da benim gibi ekstra spor yapmak isteyenler için.

İsteyenler için liste

Eki Görüntüle 2660446 Eki Görüntüle 2660447 Eki Görüntüle 2660449

Anladım şmdi bende yorulup yemek yiyip kilo almaya çalışam bari inş işe yarar😅

Back
X