bence de saymayın o zamanları hatta çoğu dr bir yıl korunmamaya rağmen bebek olmazsa bir problemden bahsedilebilir diyor 6 ay az bile bence.
Ilk denemede olanlarda çok canım.bu yüzden korkuyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkezin bünyesi ayni değilki canim benim biz 4 ay hiç korunmadan istedik ve 4.ayda nasip oldu ilişkiden snra kesinlikle ayağa kalkma ve 20 30 dakika ayaklari dikip yat
Canım yumurtlama günümde sırf ayağa kalkmamak için gece ilişki yaşıyoruz.sanırım olacağı varsa her türlü oluyor4 ay düzenli mi ilişki yaşadınız canım?bide yumurtlama takibi yaptın mı
Evet düzenli canm yani gün aşırı degil yumrtlma zamanlari hergün ilişki oldu ilk iki ay deneyimszdk ayaga kalıyodm 3.ay yumrtlma tarihimde sehr disindaydik fazla dkkat edemedm 4.ay kiprdamadan yattim ve oldu :)
Canım yumurtlama gününü nasıl belirledin?ovulasyon testi mi kullandın yoksa kendin hesap mı yaptın?ovulasyon testi alsam mı diye düşünüyorumda ben
Ben aldimda inan kafa karistrmaktan baska bisi degl hatta bende 16 tane var daha mesela ovulasynda koyu ciktinda adetn uzernden 16.gundu ama ben adete yakin yumrtlamisim gec döllenme olmus ya doktr kontrlunde yumrta takibi yaptr yada adetten 10 gn snra basla 20gune kdr ilski olsn
[QUOTE="p_i_n_a_r, post: 36483879, member: 289272anladım canım.bende o zaman bu ay ovulasyon testi almıyım.gün aşırı ilişki yöntemini deneyim bide.başka önerin var mı canım
ayaktan sallamak nasıl bişeyki :) yani ayak bileklerimden tutup mu sallayacak.ay çok komik :)[/QUOTE]Cnm ilskden snra kalkma ayaklari dik yarim saat yat ayaklarn havadayken salla hatta yapablrsen ilskden snra esin ayklarndan sallasn :) braz tuaf geleblr ama işe yariyo :))
ayaktan sallamak nasıl bişeykiyani ayak bileklerimden tutup mu sallayacak.ay çok komik
Merhaba kızlar.bebek istiyoruz ama denemeler başarısız maalesefbebek planladığımızdan beri bir ay düzenli ilişki olduysa bir ay olamadı.eşim grip oldu banada geçti ilaç kullanmak zorunda kaldık korunduk.sonraki ay düzenli ilişki oldu ama bir sonraki ay ev kazası geçirdim röntgen çekildi doktor korunun bu ay dedi korunduk.yani bi korunduk bi korunmadık.doktorlar düzenli ilişki olursa 6 ayda bebek olmazsa doktora başvurulmalı diyor.şimdi benim sormak istediğim şu;biz bir ay korunduk bir ay korunmadık düzenli ilişki olmadı,korunmadığımız zamanı düzenli ilişki diye hesaplamalımıyım?yoksa 6 ay boyunca hiç korunmadan mı olmalıydı?eşim hiç saymayalım o zamanları bundan sonraki 6 ay düzenli deneyelim olmazsa doktora gidelim diyor.
çok teşekkür ederim cevabın için canım.27 yaşındayım ben canım.vakit kaybı olmasından korkuyorum.senin düzenli ilişkiden ne kadar sonra bebişin olduDüzensiz zamanları saymayın tabi. Bende bir ara panik olmuştum olmuyor galiba diye. Halbuki bende ilaç kullandım filan aynı sendeki gibi birşeyler oldu. Paniğe gerek yok doktor da aynı şeyi söylüyor.
Ayrıca 6 ay 35 yaşını geçtiysen geçerli. Daha gençlere 1 sene bekle öyle gel diyorlar.
çok teşekkür ederim cevabın için canım.27 yaşındayım ben canım.vakit kaybı olmasından korkuyorum.senin düzenli ilişkiden ne kadar sonra bebişin oldu
Kafanda hic soru isareti yapma cnm yillarca olmayanlar var yumrtlma günümuzu blmiorz denk gelmio tutnamio vs rabbimjn işi bizde 4 ay düzenli bi sekilde istedik ilk ay tecrubesizdim hemen ayaga kalkiodum ikinci ay kalkmadm falan 3.ay sehir dsna gttik tam denk gelmedi 4.ay düzenli ayaklari dikip yattim artik bide stres cok etkiliyo 3.ayimda stresten adet olmuyum diye diye 8 gn gecikti adetim bosu bosuna heveslendm nerdyse bebek dsnrek yatip bebek dsnrek kalkar olmstm doktra gttim pko var snde ddi adetten snra 1 hafta sogan kuru yapdim o ay hamile kaldim hamilr kaldim ay bu ay hc dsnmicem dedim ve dsnmedm de hep bisiyle mesgl oldm aklima getrmedm adet olcgm gn aklima geldi adetm gecti 4 gn evde idrar testi yapdm negatf cikti aksam kan verdim negatf dedim bu ay da olmadı gene gecen ayki gni gecikicek 9gn gecti annemle pazara gttik kasigim batiodu resmen aksam dsari ciktik ck bel agrisi cektm eve geldk evde iki test vardi birini gzlice yapdm esim gormesn heveslenmesn die yapdim koydum 3 4 dk snra bi geldm inanamdm slik sabahi bda yapdm slik cikti kan verdim 58 cikti ve 6 ay geciverdi
Rabbim inşallah bu duyguyu sana da yasatsin cnm bekletmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?