Düzenli ilişki hakkında

yumurtlama testini denemiştim geçen ay canım.yumurtlama gününede denk getirdim.olmadı genede yapmayacaksın dediğin herşeyi yapmışım düşünüyorumda.kendimi çok kasıyorum,tutmadı mı tuttumu diye düşünüp duruyorum,adetim yaklaştığında sürekli kontrol ediyorum oldum mu olmadım mı diye çok dua ediyorum canım hayırlısı diyorum ama genede neden olmadı diye içimden geçiriyorum anlatmak istediklerini anladım canım çok doğru diyorsun.hamile kalmayı aklıma takmadan ilişki yaşasak belkide oluverecek bebiş.evlilik dışı ilişkide hemen nasıl hamile kalıyorlar demi.kafaya takmıyorlar çünkü :)

Pkoda adet duzensz oluyo cnm ama bemm duzensz degldi binay gecikti sdce ertsi ay hamile kaldm o doktora pek gvenmemistm zaten ama ise yariyo tavsye ederm

Pkoda adet duzensz oluyo cnm ama bemm duzensz degldi binay gecikti sdce ertsi ay hamile kaldm o doktora pek gvenmemistm zaten ama ise yariyo tavsye ederm
canım sağlık ocağı doktoruna sormuştum bi sorun olsa adetlerim düzenli olur mu diye,pkode adet olunur ama rengi,miktarı,süresi farklı olur demişti.daha az gelirmiş ve 2-3 gün sürermiş adet günleri.benim 7 gün sürer.gününde olur.bilmiyorum genede bi sorun varsa.ibrahim saraçoğlu her kadın senede 2 kez soğan kürü yapmalı diyor.işte şeker düşmesi olayından korkuyorum canım ya.hipoglisemi var bende.yediklerime dikkat ederek şekerimi dengede tutuyorum.şeker düşünce ölecek gibi oluyorum.risk almakta istemiyorum

Canm bende ykdu pko o doktra pek gvenmemstm yaşlı biseydi benmde hep duzenli 4 5 gn surerdi bi ay gecikdi stresten dedm gecikdi pko fln dedi ki o ay hamile kaldm aynen saravoglu öyle dio dye yapdm bende ama faydasi oldu hayrlisiyla

Canm bende ykdu pko o doktra pek gvenmemstm yaşlı biseydi benmde hep duzenli 4 5 gn surerdi bi ay gecikdi stresten dedm gecikdi pko fln dedi ki o ay hamile kaldm aynen saravoglu öyle dio dye yapdm bende ama faydasi oldu hayrlisiyla
1 ay gecikti diye pko tanısımı konurmuş deli bu doktor.çok hevesleniyorum canım ya bende anne olmak istiyorum offf

Ne bi ayi tatlim ya 8 gn gecikdi yani ilk defa bir ayda 8 gn gecikdi anlaminda genel söyledim ben pek inanmadm ona zaten inşallah ennkisa zamanda sende kavusursn cnm bebegine

Ne bi ayi tatlim ya 8 gn gecikdi yani ilk defa bir ayda 8 gn gecikdi anlaminda genel söyledim ben pek inanmadm ona zaten inşallah ennkisa zamanda sende kavusursn cnm bebegine
bazen stres,sıkıntı gibi etkenlerdende adet gecikmesi oluyormuş canım.benimde yazın hiç ağrılı adetim olmaz ama kışın ağrır.üşütüyorum sanırım kışın.mevsimler bile etkiliyor.kadın olmak ne zor erkeklerde hiç böyle dertler yok

Evet dusunmek bile geciktiriyo ben hc agri hseetmem hep gelir gecer evet zor ya napalm onlsrsa sabah aksam calisip bize bakiyolar :)

ediyorum canım.adetim biteli 2 gün oldu.inşallah bu ay olur

Bi aksam namazinda 3 rekat farz kil 41 elham yani fatiha duresi oku dilek dile 2 rekat sünneti kil bitir allah ol dedimi olmuyckk sey yok cnm benm

Bi aksam namazinda 3 rekat farz kil 41 elham yani fatiha duresi oku dilek dile 2 rekat sünneti kil bitir allah ol dedimi olmuyckk sey yok cnm benm
namazlarımda hep dua ediyorum canım ama bunu bilmiyordum.yarın akşam yapacağım.teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…