Bende dün düzenli spor yapmaya niyetlendim ve başladım Ben videoyla beraber yapıyorum . ılk yapışta zorlandım arka bacak ve popo kısmım cok agrıyor acaba bıraz daha basıt egzersizlerle mi baslasam ???
BENDE başladım spora işten çıkıorum koştura koştura spora gidiyorum. yarım saat yürümüye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama.
Kizlar burda da sormak istiyorum.. Evde mekik cekiyorum ben hergun 200 civari.. Bu hafta belimi incittim sopa hareketleri de yapiyorum sanirim o da tetikledi. Ilk gun yuruyemedim hicbisey kaldiramadim tasiyamadim fln belimde kemik kuturduyodu bicak batiyo gibi bi his oldu falan cok korktum. Simdi hala kuturduyo belimin o aciyan kismina yuk bindimi (oturus seklinden dolayi fln) aciyo.. Bu yuzden mekik cekmeye ara verdim 1 haftaya gecer umidiyle. Belliki biseyleri yanlis yapiyorum.. Bunu nasil cozerim ki
Ikinci olarak da mekik ve sopa cok ise yaradi ama 1 hafta yapmayinca sisiyo gobek bunlar yerine aletlerle karin kaslarini guclendirebilir miyim okulun gym indeki aletlerle? sizce ise yarar mi bilincsiz yapmakta istemiyorum ama daha fena olmasindan korkuyorum ama gobek de istemiyorum.. Kilo verince bacaklardna kalcadan gidiyo gobegimdeki yaglardna kurtulmam icin kas yapmam sart anlayacaginiz.
Birisi fikir verebilir mi acaba? tesekkur ederiim
arkadaşım bende 200 civarı mekik çekiyorum ama birden bire 200ünü bir çekmiyorum bunu 2 saate sığdırıyorum.mesela 25 mekik çekip 5 10 dk dinlenip sonra diğer 25leride 100 kadar dinlenip dinlenip çekiyorum.100 ü tamamladıktan sonra 200 e geçmeden önce yarım saat daha bekledikten sonra 25+5 dk. dinlenip bu böyle gidiyor 200 olmak üzere tamamlıyorum.
sen hepsini bir arada mı çekiyordun yoksa kısaca anlatır mısın.bi de ellerini boyun altında olarak mı yoksa öne doğru uzanmış çekildemi çekiyosun
Canim ayaklar pilates topu ustunde eller gogus ustunde yariya kadar kalkiyorum...
200 mekik yapiyormussun ise yaradi mi gitti mi gobek ya da gidiyomu? baska neler yapiyosun??
Nolur canim ya erimiyo sinir oluyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?