Kızlar bende bi dönem düzenli spor yapıyordum hatta müzik açıp oynuyordum o aralar fiziğim çok güzeldi, sonra il dışı okul şu bu derken aradan 2-3 sene geçti, şuan 20 kilo vermem lazım
Bu sabah zumbaya başladım, her sabah yaparsam akşamları da ilk önce 30 days shred düşündüm sonra düzenli yapamam diye mekik filan düşündüm bakalım bişiler yapıp vermem lazım bu kiloları. Bayramın 2. günü tartıldım da inanamıyorum kendime hayatımda hiç bu kiloda olmamıştımm
çok güzel ya. bende meyve suyuna maden suyu katıyorum yada meyve suyuna su katıyorum oda şeker oranını düşürğyor güzel oluyor.herkese merhaba,
ben de kardiyo ve pilatesle toplamda 11 kilo verdim... ilk başlarda diyet yaptım ama ipin ucunu kaçırdığım çok oldu :))) hatta abartıp 3-4 börek yediğim bile oldu:)
sonrasında diyete devam etmedim...daha doğrusu sadece yediklerime dikkat ediyorum, ama herşeyi yiyorum.
bu kiloları yaklaşık 1 yılda verdim.. ayrıca kolayı bıraktım, günde 2-3 şişe maden suyu içiyorum. çoğu zaman da limon sıkarak içiyorum..
son 1-2 aydır kardiyo ve pilatese ağırlık verdim ( haftada 3 gün yaklaşık 2 saat)
yaklaşık 2 haftadır da haftada 2 gün, 1 saat yüzüyorum.. ama ciddi ciddi yüzüyorum, oyun oynamıyorum suda:)
artık kilo vermeye değil; yaşım, hamileliklerim ve genetik şanssızlıklarım yüzünden sıkılaşmaya çalışıyorum. sanırım başarılı da olmaya başladım..kilomda 2 aydır hiç değişiklik yok. ama bedenimde ciddi değişiklik var, bunu bariz fark ediyorum.
boğazımı tutamadığım takma ismimden bile belli ya var mı böyle bir şey! puf böreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?