Bir de,okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar spor yaparken ısınma adımlarını atlıyorlar sanırım...
Kızlar ısınma adımlarını kesinlikle atlamayın!!Yoksa hareketler ağırlaştıkça ısınma adımlarını atladığınız için sakatlanma riskiyle karşı karşıya kalırsınız hatta sakatlanırsınız!!!
ahanda benim yerim :roflol::roflol::roflol:
Kesinlikle size katılıyorum,sporsuz kilo verilmiyor;kilo sporla çok kısa sürede verilebiliyor ancak sporu bırakmamak şartıyla.Yoksa verdiğin gibi hoop geri alırsın.
Kendimden biliyorum da...
Ben de 20 gün içinde 7 kilo verdim,spor yaparak tabii...Ayrıca sıkı bir diyet yapmadım,sadece yediğim yemek miktarını azalttım.
Bu arada,kızlar vitamin ve mineral almayı sakın ihmal etmeyin...Yoksa kilo veremezsiniz...
Not:Bu arada,spor yaparken terlediğiniz için kaybettiğiniz minerallerin bir kısmını vişne-maden suyu karışımıyla geri kazanabilirsiniz.Küçük bir su şişesinin içine(500 ml.lik pet şişeler)bir şişe maden suyunu boşaltın ve geri kalanını vişne suyu ile tamamlayın.İlk zamanlarda tadı biraz sert gelebilir ancak sonradan alışırsınız.Yalnız önemli bir şey var,bu karışımı kullanırken kesinlikle aç olmamalısınız,yoksa içinde maden suyu olduğundan,midenize zarar verebilir.
canım ya 20günde 7 kiloyu hangi sporla verdin? biraz anlatırmısın bende yürüyüş yapıyorum yürürken arada bikaç dakikalık koşularda yapıyorum ama gelen giden yüzünden bi düzene oturtamadım :1no2: bu nedenle sadece 2 kilo verdim üstelik yediklerimede çok dikkat ediyorum kızartma falan yemiyorum hiç
sen ne gibi hareketler yaptın anlatır mısn biraz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?