Düzensiz artan beta hcg

Peki betalarınız nasıldı acaba
Aradan 1 sene geçdi ama hatırladığım kadarıyla söylim ilk 112 sonra 400 700 1110 1650 orda kanamam başladı leke leke sonra düşüşe geçdi zaten azar azar ve kese bozulmaya başlamis dedi doktor 1 hafta daha bekledik belki düzelir diye ama kese aynı boyuttaydi ve kürtaj oldum

Çok geçmiş olsun kaç haftalıktı acaba bebek var mıydı boş gebelik miydi

Düşük tehlikem varmış progestran hap ve istirahat yazdı
Benimde bugün hafif bi kasık agrısıyla lekelenmem geldi Yattım şuan devamı gelmedi ama Eşim işten gelene kadar bakcam bakalım duruma Olmadı Ona göre doktora gidicem

Son düzenleme:
Benimde bugün hafif bi kasık agrısıyla lekelenmem geldi Yattım şuan devamı gelmedi ama Eşim işten gelene kadar bakcam bakalım duruma Olmadı Ona göre doktora gidicem
Benim sadece idrarda kan vardı peçeteye silince bişey gelmiyodu doktora gittik Kum döküyo muşum Agrım ve nasıl olcak bu bakalım sadece bol bol şu iç dedi hiç bişey vermedi

Benim sadece idrarda kan vardı peçeteye silince bişey gelmiyodu doktora gittik Kum döküyo muşum Agrım ve nasıl olcak bu bakalım sadece bol bol şu iç dedi hiç bişey vermedi
Geçmiş olsun doktor ne dediyse harfiyen yap canım benim Eşimde taş düşünüyordu ona bile bol su iç demişlerdi günde 5 litre su içiyordu çok zordu sadece sancısı için ağrı kesici yapmışlardı onun dışında hamile olduğun için zaten ilaç veremiyorlar

Zaten hiç bişey vermiyolar be canımm harfiyen yapmayacak bişey yok yani anca su iççeZzzzz

Ah ahh hem kum hem taşmıs napacam hım bilmiyorum korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye inşallah çok agrı yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…