Aradan 1 sene geçdi ama hatırladığım kadarıyla söylim ilk 112 sonra 400 700 1110 1650 orda kanamam başladı leke leke sonra düşüşe geçdi zaten azar azar ve kese bozulmaya başlamis dedi doktor 1 hafta daha bekledik belki düzelir diye ama kese aynı boyuttaydi ve kürtaj oldumPeki betalarınız nasıldı acaba
Çok geçmiş olsun kaç haftalıktı acaba bebek var mıydı boş gebelik miydiAradan 1 sene geçdi ama hatırladığım kadarıyla söylim ilk 112 sonra 400 700 1110 1650 orda kanamam başladı leke leke sonra düşüşe geçdi zaten azar azar ve kese bozulmaya başlamis dedi doktor 1 hafta daha bekledik belki düzelir diye ama kese aynı boyuttaydi ve kürtaj oldum
Sağolun yolksac vardı ama embiriyo yokdu büyük ihtimal gelişimi durmustu zaten 5 hafta civarıÇok geçmiş olsun kaç haftalıktı acaba bebek var mıydı boş gebelik miydi
Anladım çok sordum kusura bakmayın şuan hamilesiniz sanırım tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınSağolun yolksac vardı ama embiriyo yokdu büyük ihtimal gelişimi durmustu zaten 5 hafta civarı
Yok önemli değil evet hamileyim sağolun teşekkür ederim insallahAnladım çok sordum kusura bakmayın şuan hamilesiniz sanırım tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
İnşallah teşekkür ederim sizde gittiniz mi doktoraİlaç iyi gelecek canım ben de kullanıyorum çok şükür ikinizde iyisiniz sakın stres yapmaçok geçmiş olsun
Benimde bugün hafif bi kasık agrısıyla lekelenmem geldi Yattım şuan devamı gelmedi ama Eşim işten gelene kadar bakcam bakalım duruma Olmadı Ona göre doktora gidicemDüşük tehlikem varmış progestran hap ve istirahat yazdı
Benim sadece idrarda kan vardı peçeteye silince bişey gelmiyodu doktora gittik Kum döküyo muşum Agrım ve nasıl olcak bu bakalım sadece bol bol şu iç dedi hiç bişey vermediBenimde bugün hafif bi kasık agrısıyla lekelenmem geldi Yattım şuan devamı gelmedi ama Eşim işten gelene kadar bakcam bakalım duruma Olmadı Ona göre doktora gidicem
Geçmiş olsun doktor ne dediyse harfiyen yap canım benim Eşimde taş düşünüyordu ona bile bol su iç demişlerdi günde 5 litre su içiyordu çok zordu sadece sancısı için ağrı kesici yapmışlardı onun dışında hamile olduğun için zaten ilaç veremiyorlarBenim sadece idrarda kan vardı peçeteye silince bişey gelmiyodu doktora gittik Kum döküyo muşum Agrım ve nasıl olcak bu bakalım sadece bol bol şu iç dedi hiç bişey vermedi
Zaten hiç bişey vermiyolar be canımm harfiyen yapmayacak bişey yok yani anca su iççeZzzzzGeçmiş olsun doktor ne dediyse harfiyen yap canım benim Eşimde taş düşünüyordu ona bile bol su iç demişlerdi günde 5 litre su içiyordu çok zordu sadece sancısı için ağrı kesici yapmışlardı onun dışında hamile olduğun için zaten ilaç veremiyorlar
Meraba benim 11. Gğn beta 183 tü bugğn 15. Gün 539 olmuş normalmi sizceEvet %60 olması normal kabul ediliyor. Ve sizin de zaten %60 civari artmış. Stress yapmayın o daha zararlı minige
Bnmde 11 gun 183 15 gun 539 cıktı normalmi acabaSonuç gebelik kesemiz gözüktü haftasıyla uyumlu değil ama sanırım geç döllenme doktorumuz 3 hafta sonra kalp atışını dinlemeye çağırdı
11 gun 183 15 gun 539 beta sizce normalmiArtışlarınız normal bence illa iki kat artması gerekmiyor %60 yeterli
Bir daha ki kanda belli olur bence bu durum11 gun 183 15 gun 539 beta sizce normalmi
Öylemi dersiniz ay içim hiç rahat değil sevinemiyorum tamBir daha ki kanda belli olur bence bu durum
Normal bence bende de küçük değerlerle başladı kese gözüktü çok şükür sizin de öyle olacaktır eminim ki inşallah güzel haberlerini duyarızBnmde 11 gun 183 15 gun 539 cıktı normalmi acaba
Sizde kaçtıNormal bence bende de küçük değerlerle başladı kese gözüktü çok şükür sizin de öyle olacaktır eminim ki inşallah güzel haberlerini duyarız
İlk 40.87 çıktı 2 gün sonra 67.17 çıktı en son 4 gün arayla verdim Onun da sonucu 261.55 çıktıSizde kaçtı
Şuan ne durumdasınızİlk 40.87 çıktı 2 gün sonra 67.17 çıktı en son 4 gün arayla verdim Onun da sonucu 261.55 çıktı
Ah ahh hem kum hem taşmıs napacam hım bilmiyorum korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye inşallah çok agrı yapmazGeçmiş olsun doktor ne dediyse harfiyen yap canım benim Eşimde taş düşünüyordu ona bile bol su iç demişlerdi günde 5 litre su içiyordu çok zordu sadece sancısı için ağrı kesici yapmışlardı onun dışında hamile olduğun için zaten ilaç veremiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?