Düzensiz artan beta hcg

Ah ahh hem kum hem taşmıs napacam hım bilmiyorum korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye inşallah çok agrı yapmaz
Allahın izniyle hiç birşey olmaz içini ferah tut bebeğin seninle :) Allahım sana da güç kuvvet versin kolay atlat canım bu arada kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin

Merhaba kızlar son durumlarınız nasıl bende de düzensiz beta artışı var 10 Ekim de 220 14 ekimde 541 16 ekimde 780 çıktı doktor sağlıksız olabilir dış gebelik olabilir falan diyor moralim baya bozuluyor şimdi takip verdi bir süre 2 günde bir beta takibi yapalım dedi

Betanız düzenli Gayet sıkıntı yapmayın kendinize inşallah güzel şeyler duyarsınız

Kızlar dün doktora gittim bugün dr başka bir doktora tekrardan beta bakıldı beta 1791 çıktı en son 23 gün önce vermiştim oda 261 di doktor sağlıksız boş gebelik dedi pazartesi kontrol tekrar ondan sonra kürtaj dedi anlamıştım zaten bir aksilik olduğunu çünkü şiddetli geçmeyen bel ağrım ve lekelenmelerim olmuştu doktor progestean başladı hap iğne ama nafile olmayınca olmuyor buda benim 3 cü kaybım

Rabbim yardımdınız olsun sabır versin inşallah Allahtan ümit kesilmez.Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah

Bugün kürtaj oldum ve gebeliğim sonlandı Allah herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin umarım sizler iyi sonuçlar alırsınız

Bugün kürtaj oldum ve gebeliğim sonlandı Allah herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin umarım sizler iyi sonuçlar alırsınız
Yaa bayadır buraya bakamadım biraz agrılo bi süreç geçirdim benim böbrekler hamılelıge Tepki gösterdi Hala daha var ama o kadar çok değil Allah'tan ama çok üzüldüm canım benim yaaaa 3. Kaybım demişsin onada ayrıca üzüldüm çünkü ben de 1 tane kaybettim aklım kayıyo buna da bişey olacak diye Ama Rabbim Herzaman herseyın en iyisini bilir deyıp oturuyorum Rabbim Dayanma gücü versin Canım benimmm Benımde çok uzun bi surecim oldu amelıyat bile geçirdim Miyom ameliyatı Rabbim bir sonrakileri inşallah en saglıklı sekılde versin canımmm

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim nasip böyleymiş sen sağ salim kucağına al valla sizden de aksi birşey duymadığıma çok sevindim dualarım sizinle rabbim herkese sağ salim evlat sahibi olmayı nasip etsin

Merhaba pıhtılaşma testleri yaptırmadıysanız yapmanızı öneririm tekrarlayan düşüklerle yakından alakalı olabiliyor. Çok geçmiş olsun. Allah’ım sağlıklı evlatlar nasip eder inşaAllah.

Düşük tehlikem varmış progestran hap ve istirahat yazdı
artemis geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım, kese vardı ve 10 gün sonra gidince kese dağılmış dedi doktor progestanı bıraktım ve düşük yaptım

ilk gebeliğimde sen nasılsın nasıl geçti birbirimize destek olursak çok sevinirim :)

Canımm çok Saoll allah razı olsun güzel dileklerin için Güzel kalbinin karsılıgını da Rabbim en kısa zamanda Saglıklı bir bebişle versin inşallah

Merhaba yaptırdım iğne ve ilaç da kullanıyordum öğrenir öğrenmez başlamıştım ama bazı şeyler nasip yine de teşekkür ederim cümlemize inşallah

İyiyim teşekkür ederim umarım sende iyisindir bugün doktora gittim kontrolüm vardı rahim toparlanıyor temiz gördüm dedi tekrar gebelik düşünürsem ne zaman uygun dedim 1 2 adet gördükten sonra düşünebilirsin dedi ben kürtaj olduğum için kendi kendime düşürümedim evde ki zaten doktorum da en iyisi kürtaj dedi parça kalma riskine karşı psikolojik olarak etkiledi ama çok sarsmadı da açıkçası çünkü alıştım gibi 3 tane olunca düşük sende kendini fazla yorma yıpratma olur mu rabbim inşallah tekrardan bize sağlıklı evlatlar bebişler nasip eder bana yazabilirsin konuşabiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…