A artemis__ Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 28 4 1 Bugün 01:48 Konu Sahibi Konu Sahibi artemis__ #81 balkburcukadn .!.: Şuan ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Bekliyorum bu pazartesi doktora gidicem inşallah
balkburcukadn .!.: Şuan ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Bekliyorum bu pazartesi doktora gidicem inşallah
A artemis__ Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 28 4 1 Bugün 01:52 Konu Sahibi Konu Sahibi artemis__ #82 gamze eroll .!.: Ah ahh hem kum hem taşmıs napacam hım bilmiyorum korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye inşallah çok agrı yapmaz Genişletmek için tıkla... Allahın izniyle hiç birşey olmaz içini ferah tut bebeğin seninle :) Allahım sana da güç kuvvet versin kolay atlat canım bu arada kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin
gamze eroll .!.: Ah ahh hem kum hem taşmıs napacam hım bilmiyorum korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye inşallah çok agrı yapmaz Genişletmek için tıkla... Allahın izniyle hiç birşey olmaz içini ferah tut bebeğin seninle :) Allahım sana da güç kuvvet versin kolay atlat canım bu arada kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin
B balkburcukadn Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2023 65 6 16 31 Bugün 09:16 Konu Sahibi Konu Sahibi artemis__ #83 artemis__ .!.: Bekliyorum bu pazartesi doktora gidicem inşallah Genişletmek için tıkla... Bnde yarın gideceğim bakalm sz kalp atışını duydunzmu
artemis__ .!.: Bekliyorum bu pazartesi doktora gidicem inşallah Genişletmek için tıkla... Bnde yarın gideceğim bakalm sz kalp atışını duydunzmu
A artemis__ Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 28 4 1 Bugün 16:31 Konu Sahibi Konu Sahibi artemis__ #84 balkburcukadn .!.: Bnde yarın gideceğim bakalm sz kalp atışını duydunzmu Genişletmek için tıkla... Hayır daha duymadım onun için gidicem inşallah duyarım
balkburcukadn .!.: Bnde yarın gideceğim bakalm sz kalp atışını duydunzmu Genişletmek için tıkla... Hayır daha duymadım onun için gidicem inşallah duyarım
B balkburcukadn Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2023 65 6 16 31 Bugün 18:03 Konu Sahibi Konu Sahibi artemis__ #85 artemis__ .!.: Hayır daha duymadım onun için gidicem inşallah duyarım Genişletmek için tıkla... İnşallah cnm. Allah hepimize kolaylık versim bende yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek
artemis__ .!.: Hayır daha duymadım onun için gidicem inşallah duyarım Genişletmek için tıkla... İnşallah cnm. Allah hepimize kolaylık versim bende yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek