- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
Daha çok yeni denemeler düzensiz ilişki olduğu için olabilir. Adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırırsın ovulasyon testi de al üç ay kadarda ovulasyon testi ile dene yumurtlama günü kaçmamış olurKızlar mrb 4 5 aydır hamilelik için uğraşıyoruz ama günaşırı ilişki olmuyo maalesef müsait olamadık kaç aydır. Bu nedenle mi oluşmuyo doktora gitmeli miyim yoksa öncesinde düzenli ilişki denemeli miyim . Yardımcı olur musunuz canım çok sıkılıyo
Daha çok yeni denemeler düzensiz ilişki olduğu için olabilir. Adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırırsın ovulasyon testi de al üç ay kadarda ovulasyon testi ile dene yumurtlama günü kaçmamış olurun
bu ay kan vermeyi düşünüyorum sorun yoksa ovulsaydın testi almayı düşünüyorum siz kaç aydır deniyorsunuzDaha çok yeni denemeler düzensiz ilişki olduğu için olabilir. Adetin üçüncü günü hormon tahlili yaptırırsın ovulasyon testi de al üç ay kadarda ovulasyon testi ile dene yumurtlama günü kaçmamış olur
Allah yardımcın olsun benim de kimyasal gebelik oldu maalesefBenim ilk bebeğim 12+3 te kalbi durdu kaybettim ikinci kimyasal oldu düştü.10 aydır yok şuan
Allah yardımcınız olsun en azından gebelik oluşmuş o bile insanı rahatlatıyodur. İlk gebeliğiniz kaç ay sonra oluştu pekiBenim ilk bebeğim 12+3 te kalbi durdu kaybettim ikinci kimyasal oldu düştü.10 aydır yok şuan
Kaçıncı ayda oluştu gebeliğinizAllah yardımcın olsun benim de kimyasal gebelik oldu maalesef
Ovulasyon denememle ilk denemeydi. Bebek denememin 3.ayıydı toplam kürtaj sonrası bir ay ara vermiştik sonraki denemem de kimyasal oldu. Sebebi pıhtılaşmam varmış benim genetik test ve trambofoli paneli yaptırdık o çıktıAllah yardımcınız olsun en azından gebelik oluşmuş o bile insanı rahatlatıyodur. İlk gebeliğiniz kaç ay sonra oluştu peki
Merhaba canım bende 7 aydır evliyim 3 aydır uğraşıyoruz ama aynı senin gibi düzensiz sıklıkla olmayan bir ilişki ile yani Allah tan diyip oluruna bıraktık. 4 ayım korunmasız ve eşim çok üzüldüğünü gördü artık o da istiyor (pandemiden korkup istemiyordu birşey olacak bebeğe bana diye) bu ay ovulasyon testi aldım ve gün aşırı olarak başladım inşallah güzel haberler alırım inşallahAnladım ben de bu ay kullanayım bakalım nasip kısa sürede nasip olsun inşallah isteyen herkese
Haberlerinizi bekliyorum o zamanMerhaba canım bende 7 aydır evliyim 3 aydır uğraşıyoruz ama aynı senin gibi düzensiz sıklıkla olmayan bir ilişki ile yani Allah tan diyip oluruna bıraktık. 4 ayım korunmasız ve eşim çok üzüldüğünü gördü artık o da istiyor (pandemiden korkup istemiyordu birşey olacak bebeğe bana diye) bu ay ovulasyon testi aldım ve gün aşırı olarak başladım inşallah güzel haberler alırım inşallah
Ben bi kaç ay düzenli olarak günaşırı deneyip daha sonra ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum çünkü herkes çok normal süreç diyo erken telaş yapıyoruz galiba inşallh en kısa zamanda gönlümüzce olur. Benim de eşim artık üzülmeye başladıMerhaba canım bende 7 aydır evliyim 3 aydır uğraşıyoruz ama aynı senin gibi düzensiz sıklıkla olmayan bir ilişki ile yani Allah tan diyip oluruna bıraktık. 4 ayım korunmasız ve eşim çok üzüldüğünü gördü artık o da istiyor (pandemiden korkup istemiyordu birşey olacak bebeğe bana diye) bu ay ovulasyon testi aldım ve gün aşırı olarak başladım inşallah güzel haberler alırım inşallah
Ben düzenli ilişkiye başlamadan önce başladım ovulasyon testine işte yani bu ay bakalım haberleselim belki aynı vakitlerde güzel haberler alırız benim daha var adet günüme yeni başladık senin var mı zamanBen bi kaç ay düzenli olarak günaşırı deneyip daha sonra ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum çünkü herkes çok normal süreç diyo erken telaş yapıyoruz galiba inşallh en kısa zamanda gönlümüzce olur. Benim de eşim artık üzülmeye başladı
Benim adetimin 3. Günü şu anBen düzenli ilişkiye başlamadan önce başladım ovulasyon testine işte yani bu ay bakalım haberleselim belki aynı vakitlerde güzel haberler alırız benim daha var adet günüme yeni başladık senin var mı zaman
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman inşallah bu ay olur bütün isteyenlerinBenim adetimin 3. Günü şu an
Amin inşallahAnladım canım hayırlısı olsun o zaman inşallah bu ay olur bütün isteyenlerin
merhabalar size tavsiyem ovulasyon takibi yapmanız. İnternetten en ucuzu alabilirsiniz markası farketmez. T çizgisi koyulamaya başlayınca o geceyi değerlendirin. Ertesi gün T ve C çizgisi eşitlenecek o geceyi boş geçin. Ertesi gün T çizgisi C den çok çok daha fazla koyulaşacak o geceyi de değerlendirin sonraki bir kaç gece ilişki kurmayın derim size. Bu günler dışında ilişkinin pek bi önemi yok çünkü spermler max 4 gün Yumurta 1 gün yaşıyor.Kızlar mrb 4 5 aydır hamilelik için uğraşıyoruz ama günaşırı ilişki olmuyo maalesef müsait olamadık kaç aydır. Bu nedenle mi oluşmuyo doktora gitmeli miyim yoksa öncesinde düzenli ilişki denemeli miyim . Yardımcı olur musunuz canım çok sıkço
Gmerhabalar size tavsiyem ovulasyon takibi yapmanız. İnternetten en ucuzu alabilirsiniz markası farketmez. T çizgisi koyulamaya başlayınca o geceyi değerlendirin. Ertesi gün T ve C çizgisi eşitlenecek o geceyi boş geçin. Ertesi gün T çizgisi C den çok çok daha fazla koyulaşacak o geceyi de değerlendirin sonraki bir kaç gece ilişki kurmayın derim size. Bu günler dışında ilişkinin pek bi önemi yok çünkü spermler max 4 gün Yumurta 1 gün yaşıyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim biliyor musun aynısını yaptım ilknkez ovulasyon testi aldım ve bugün 10. Günüm adetimin yani bitti tabi de öyle denk geliyor test iki koyu kırmızı çıktı degerlendirik ve adet bitiminden beri gün aşırı yapıyoruz inşallah bu ay olsunmerhabalar size tavsiyem ovulasyon takibi yapmanız. İnternetten en ucuzu alabilirsiniz markası farketmez. T çizgisi koyulamaya başlayınca o geceyi değerlendirin. Ertesi gün T ve C çizgisi eşitlenecek o geceyi boş geçin. Ertesi gün T çizgisi C den çok çok daha fazla koyulaşacak o geceyi de değerlendirin sonraki bir kaç gece ilişki kurmayın derim size. Bu günler dışında ilişkinin pek bi önemi yok çünkü spermler max 4 gün Yumurta 1 gün yaşıyor.
Bana yazmışsınız gibi düşünmüşüm o kadar heyecanlıyım ki artık olsun diye. Birde ilk defa kullanıyorum programımerhabalar size tavsiyem ovulasyon takibi yapmanız. İnternetten en ucuzu alabilirsiniz markası farketmez. T çizgisi koyulamaya başlayınca o geceyi değerlendirin. Ertesi gün T ve C çizgisi eşitlenecek o geceyi boş geçin. Ertesi gün T çizgisi C den çok çok daha fazla koyulaşacak o geceyi de değerlendirin sonraki bir kaç gece ilişki kurmayın derim size. Bu günler dışında ilişkinin pek bi önemi yok çünkü spermler max 4 gün Yumurta 1 gün yaşıyor.
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımBana yazmışsınız gibi düşünmüşüm o kadar heyecanlıyım ki artık olsun diye. Birde ilk defa kullanıyorum programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?