Gebeliğe Hazırlık Düzensiz ilişki olduğu için mi hamilelik oluşmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb bu ay da deneyip olmazsa almayı düşünüyorum 4. Ay olucak bu ay. Siz bu şekilde mi hamile kaldınız ? Ya da kaç aydır uğraşıyorsunuz

Mrb bu ay da deneyip olmazsa almayı düşünüyorum 4. Ay olucak bu ay. Siz bu şekilde mi hamile kaldınız ? Ya da kaç aydır uğraşıyorsunuz
Ben bir buçuk yıldır deniyorum. 1 buçuk ay önce rahim filmi çektirdim sonra ovulasyon testiyle bu yöntemle hamile kaldım şükürler olsun

Rahim filminin hamileliği ihtimalini arttırıcı etkisi de var ama 1 seneden önce çekmezler genelde. Bnce 1 yıl kendi kendine dene derim Allahın izniyle olur daha çok erken

Tamam canım yani ikinci gün yapmayın sperm sayısı da azalıyor deniyor. T çizgisi koyu olduğu gün yaptım ve sonra iki gün sonra başlayalım yani yine adet gününe kadar gün aşırı devam edelim değil mi. Allah im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yumurtlama günlerinizi takip edin. O günler ilişkiye girmek daha önemli. Ve en önemlisi stres yapmamak lazım gerçekten stres çok etkiliyor çünkü. Biraz akışına bırakın. Hani çocuk olsun diye ilişkiye girmeyin yani keyfini çıkarın ya değilse olmuyor.

Öyle yapıcam siz kaç ay denedimiz

Merhaba1 senelik evlıyım 4 ay once bebeğe karar verdik hamile kaldım ilk önce kadın doguma git alttan baksınlar eğer sorun yoksa yumurtlama döneminde ilşkıye gir hergün bide ayaklarını havaya dıkme falan değil ilişkı bttıkten snra yana yat ayaklarını karnına doğru çek yarımsaat bekle olumsuz dusunme bnde olmuycak dedim ama oldu eşin ve sende sorun yoksa mutlaka olur 1 sene denedıkten snra olmazsa ilk önce eşin gtsın teste eşim gdıcekti ramazndan snra ama oldu çok şükür 5 hftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok mide bulantısı oldu geçti kafanın rahat olması gerek inş Rabbim nasip eder

Mrb kadın doğuma gittim ulstrayonla baktı sorun yoktu. Alttan muayene daha mı farklı oluyo tekrar gitmeli miyim ? Bu ay düzenli denicez inşallah insan hiç olmick gibi hissediyo. Tamam bu sefer yana yatıp denicem inşallaj

Mrb kadın doğuma gittim ulstrayonla baktı sorun yoktu. Alttan muayene daha mı farklı oluyo tekrar gitmeli miyim ? Bu ay düzenli denicez inşallah insan hiç olmick gibi hissediyo. Tamam bu sefer yana yatıp denicem inşallaj
Alttan neden muayene etmedilerki beni hep ordan ettıler ultrosyona gerek yok artık kapı açık olur Allah'ın iznıyle Rabbim nasip etsin sen yan yat dene bana yaşlı tyze demişti öyle yaptım kaldım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…