- 13 Aralık 2014
- 35
- 15
- 18
- 28
- Konu Sahibi gizemkilic
-
galiba şu aralar cidden nefes almıyorumNefes almadan konuşuyosun sanırım?
galiba şu aralar cidden nefes almıyorum
Anlattığınız kadarıyla mesele duzensizlik değil yoğunluk. Bu aralar hayatınız kalabalık ve yetisemiyorsunuz. Erkek arkadaşınız ve aileniz daha anlayışlı olmalı. Em azından onların ustunuzdeki baskısı azalirsa biraz rahatlarsiniz. Izah edin ve anlayış beklediginizi söyleyin.
açıkçası bu yorgunluksa bile şu aralar malesef dinlemye ayırılacak vaktim yokben de kararsız biri olduğum için düzen çok oluşturamam ama bir yıldır çok sevdiğim bir not defteri aldım ona notlar alıyorum
örneğin yarın yapılacakları belli başlıklar halinde yazıyorum uyanma ve spor saatimi sadece saat olarak belirtiyorum (uykuya düşkünümdür:)geri kalanını başlıklar halinde not ediyorum...
ve artık üstünü çizmeden tik atmadan o da kalsın dediğim bir şey olmuyor çünkü beni rahatsız ediyor oraya yazıp yapmamış olmak.
benimde tek tesellim o gerekirse uykumu bile feda ediyorumÇok mu iyiyimsersin acaba .. hep evet mi diyorsun..
Sabahın 5'de kalkabildiğine göre bence hayatını düzene sokabilirsin. Ara ara herkeste bi Yetişememe durumu oluyor rahat ol..
bu herşeyi önceden not etme işi cidden çok kafama yattı bir müddet deneyeyim ben bunuTelefonlardaki alarm sadece uyanmak için değil. Benim herşey için bi alarmım var. İlaç saati, dizi saati, süpürme saati, piyasa araştırma saati, toplantı saati, şantiyeye gidiş saati, kocamı arama saati, yemek yeme saati vs vs uzuyo
Çaldığı anda yapıyorum hepsini böylece düzenli ve planlıyım.
Kendine herşey için vakit belirle ve uy gerisi gelir.
bu herşeyi önceden not etme işi cidden çok kafama yattı bir müddet deneyeyim ben bunu
ahh ahh aynı ben .. ama tüm yoğunluğa ragmen taş gibi hatunlar da var etrafta ya...
çok teşekkür ettim tavsiyeler için bakalım ben bu kadar programlı bi düzene ne kadar uyucam o herşeye yetişebilen insanlardan bir olsam herşey tamam olacakAlışkanlık haline getirdin mi ve uydun mu ne düzensizlik kalır ne de bişeylere yetişememe.
çok teşekkür ettim tavsiyeler için bakalım ben bu kadar programlı bi düzene ne kadar uyucam o herşeye yetişebilen insanlardan bir olsam herşey tamam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?