düzensizlik hayatımı mahvetti!!!

gizemkilic

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
35
15
18
28
arkadaşlar ciddiye alırsanız sevinirim çünkü benim sorunum oldukça genel birşey benim son 1-2 aydır hiçbir düzenim ve disiplinim yok gerçekten çok huzursuz ve her an telaşlı hissediyorum sürekli bir şeyleri yetiştirme ve biryerlere yetişme hali içerisindeyim kendime doğru düzgün yemek yeme vakti bile ayıramıyorum hatta kısaca bugünümü özetleyeyim bu gün gittiğim ingilizce kursu için yetiştirmem gereken bi sunum vardı ve yapamadım diye sabahın sabahın 5 inde kalktım onu hazırladım sonra hızlıca evden çıktım üniversiteye gittim sabah kahvaltı bile yapamadım üniversiteden çıktım kursa gittim öğle yemeğide sandviçle geçti erkek arkadaşım aradı bu hafta içinde 5. kez erkek arkadaşımı geçiştirdim ve bir güzelde onunla kavga ettik daha aramadı ben arayıncada açmadı en yakın arkadaşımada birlikte alışveriş sözüm vardı kızın yılbaşı için elbise alması lazımdı kaç gündür o da beni bekliyo hayatımdaki herşey o kadar düzensizki kurstaki hocalar sunumumu hiç beğenmedi aceleyle hazırlandığı gayet açık dedi ben ki yemek yapmaya bayılılırım 1 aydır bırakın yemek yapmayı yemeye bile vakit bulamıyorum her anlamda sıkışmış hissediyorum bu düzensizlikten ötürüdüde hergün birileriyle tartışma halindeyim 2 gün öncede ailem kızdı bu nasıl bir düzensizlik böyle diye gerçekten kendimden iğrendim artık bir türlüde toparlayamıyorum nolur yardım edin.

ben de kararsız biri olduğum için düzen çok oluşturamam ama bir yıldır çok sevdiğim bir not defteri aldım ona notlar alıyorum
örneğin yarın yapılacakları belli başlıklar halinde yazıyorum uyanma ve spor saatimi sadece saat olarak belirtiyorum (uykuya düşkünümdür:)geri kalanını başlıklar halinde not ediyorum...

ve artık üstünü çizmeden tik atmadan o da kalsın dediğim bir şey olmuyor çünkü beni rahatsız ediyor oraya yazıp yapmamış olmak.

Anlattığınız kadarıyla mesele duzensizlik değil yoğunluk. Bu aralar hayatınız kalabalık ve yetisemiyorsunuz. Erkek arkadaşınız ve aileniz daha anlayışlı olmalı. Em azından onların ustunuzdeki baskısı azalirsa biraz rahatlarsiniz. Izah edin ve anlayış beklediginizi söyleyin.

Çok mu iyiyimsersin acaba .. hep evet mi diyorsun..

Sabahın 5'de kalkabildiğine göre bence hayatını düzene sokabilirsin. Ara ara herkeste bi Yetişememe durumu oluyor rahat ol..

galiba şu aralar cidden nefes almıyorum

Telefonlardaki alarm sadece uyanmak için değil. Benim herşey için bi alarmım var. İlaç saati, dizi saati, süpürme saati, piyasa araştırma saati, toplantı saati, şantiyeye gidiş saati, kocamı arama saati, yemek yeme saati vs vs uzuyo

Çaldığı anda yapıyorum hepsini böylece düzenli ve planlıyım.

Kendine herşey için vakit belirle ve uy gerisi gelir.

açıkçası bu yorgunluksa bile şu aralar malesef dinlemye ayırılacak vaktim yok ama not etme işi güzel gibi bi denesem iyi olur sanki bide ailem sorun değildi erkek arkadaşım pek anlayışlı biri değil daha çok sızlanır aslında

bu herşeyi önceden not etme işi cidden çok kafama yattı bir müddet deneyeyim ben bunu

ahh ahh aynı ben .. ama tüm yoğunluğa ragmen taş gibi hatunlar da var etrafta ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…