• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün eş nasıl bulacağız ?

Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
Çevrenizi değiştirin en başta.
O nasıl bir çevre öyle..
Düşman mı dost mu belli değil.

Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
Tanıştığın kişiyi kimseye söyleme ve kimseyle tanıştırma o zaman

Önce kendine güveneceksin. Arkandan iş çevirdiklerini düşünüyorsan onlar senin nasıl arkadaşın oluyor anlayamadım. Herkesin bir nasibi vardır kimse kimsenin nasibini kapmaz merak etme. Bence bu düşünceleri aklından çıkar çünkü normal görünmüyor.

Sizin cevrenizdeki kizlarla buyuk probleminiz var. Cevrenizdeki kizlar kismetinizi kapatiyor, hakkinizda yalan atiyorlar, aranizi bozuyorlar.
Ayni kizlar yine yalanciliklari, cirkeflikleriyle adamlari dalavare oyuna getirip evleniyorlar ve sizin gibi durust, harika kadinlara koca kalmiyor o kizlar yuzunden.

Bu yonde cok degisik dusuncelerinizden hatirliyorum sizi. Zor olmali, butun kadinlar sizin koca adaylarinizi caliyor. Biri daha vardi o da cevresindeki boyle kadinlar yuzunden evlenemeyip yurtdisina kacmisti. Bence siz de yurtdisina kacin zaten iyi anlasmistiniz ikiniz.
Bu üye o üye zaten.
Yurtdışındayım diyordu birkaç konusunda.
Yani kadınlara bu kadar takık biri olamaz ya.
Geçen ben de uyarmıştım siz de mi o kadınlardansınız gibi abuk bir cevapla kendince laf sokmuştu.
Ben o kadınlardan olsam kendisiyle uğraşmazdım ya neyse...

Bu üye o üye zaten.
Yurtdışındayım diyordu birkaç konusunda.
Yani kadınlara bu kadar takık biri olamaz ya.
Geçen ben de uyarmıştım siz de mi o kadınlardansınız gibi abuk bir cevapla kendince laf sokmuştu.
Ben o kadınlardan olsam kendisiyle uğraşmazdım ya neyse...

Aa o konunun sahibi de mi kendisi... :) Hatirliyorum muhabbetleri ama ben baskasinin saniyordum.
Evet inanilmaz bir kadin nefreti var. Kotu kotu kadinlar zavalli erkekcikleri zorla, kandira kandira nikah masasina oturtuyormuş. :'( Adamciklar kendilerini zor kurtariyormuş, mallarini mulklerini ortaya koyuyorlarmis. Ne zormus erkeklerin işi.

Konu sahibi gibi durust ve iyi kadinlar cok az malesef ve koca adaylari hep kapiliyor bu cirkef kadinlar yuzunden. Evli kadinlarin yarisi hileyle evlendi zatin kendisi gercek aşkı bekliyor. :eğlence:

Aa o konunun sahibi de mi kendisi... :) Hatirliyorum muhabbetleri ama ben baskasinin saniyordum.
Evet inanilmaz bir kadin nefreti var. Kotu kotu kadinlar zavalli erkekcikleri zorla, kandira kandira nikah masasina oturtuyormuş. :'( Adamciklar kendilerini zor kurtariyormuş, mallarini mulklerini ortaya koyuyorlarmis. Ne zormus erkeklerin işi.

Konu sahibi gibi durust ve iyi kadinlar cok az malesef ve koca adaylari hep kapiliyor bu cirkef kadinlar yuzunden. Evli kadinlarin yarisi hileyle evlendi zatin kendisi gercek aşkı bekliyor. :eğlence:
Ya ne kadar kötü bir durumda kendisi hiç farkında değil.
Başka bir üye de vardı sevgilisi olanlara, evli olanlara kötü bir sıfat kullanmıştı ben onunla da tartıştığımı hatırlıyorum.
Bu üyeyle çok benzer görüşleri vardı...

Ya ne kadar kötü bir durumda kendisi hiç farkında değil.
Başka bir üye de vardı sevgilisi olanlara, evli olanlara kötü bir sıfat kullanmıştı ben onunla da tartıştığımı hatırlıyorum.
Bu üyeyle çok benzer görüşleri vardı...

Yazik...
Evlense bile degismeyecek cunku bu seferde o kotu kotu kadinlarin canini okumaya calisacak cunku kocasini da kapmaya calisanlar mutkaka olacaktir. :D Hayat cok zor bu kadar kotu kadinin icinde erkekciklerimizi nasiiillll kuruyacaaagiiiiizzzzz :D

Çevreni değiştir o nasıl çevre? Benim kız arkadaş grubum birbirini destekleyen akıl veren insanlar. Siz de öyle arkadaşlar bulun ya da hiç arkadaş bulmayın daha iyi. Arkamdan iftira atan insan neden arkadaşım olarak kalsın ki?

Bende bulamıyorum nasıl bulacaksak artık ;)

Biriyle tanışırsan söyleme uzun süre geç açıkla ama onları da çebrende tutma arkadaş falan değiller

Back
X